Fotbal intern

CFR Cluj, victorie de control cu Gaz Metan Mediaş. Trupa lui Petrescu e la un punct de Craiova. Video

13.07.2020 | 22:16
CFR Cluj victorie de control cu Gaz Metan Medias Trupa lui Petrescu e la un punct de Craiova Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a șaptea din play-off. Golurile au fost marcate de Deac din penalty și Djokovic, iar trupa lui Dan Petrescu a revenit la un punct în spatele Universității Craiova și speră în continuare că își va apăra titlul cucerit în sezonul precedent.


CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-0 (Deac 39 pen., Djokovic 49) – VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu (Păun 46), Djokovic (Hoban 75) – Deac (Cestor 84), Rondon (Omrani 84), Joca (Chipciu 6). Antrenor: Dan Petrescu.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Drăghici (Dogaru 83), Larie, Nielsen, Velisar – Droppa, Şt. Popa (Avram 75) – Moura, Chamed, Trif (Ciocan 62) – Cardoso. Antrenor: Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Min. 90 – Final de meci.

Min. 80 / Kevin Boli a primit direct cartonașul roșu pentru un fault dur la mijlocul terenului asupra lui Drăghici.

Min. 49 – Damjan Djokovic mzaajorează avantajul CFR-ului cu un șut cu latul din interiorul careului.

ADVERTISEMENT

Min. 39 – GOOOOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a executat perfect o lovitură de la 11 metri.

Min. 6 – Dan Petrescu a decis să-l înlocuiască pe tânărul Andrei Joca cu Alexandru Chipciu.

Min. 1 – A început meciul.

cl1
Clasament Play-off

CFR Cluj are 37 de puncte, în timp ce medieşenii sunt ultimii în play-off, cu 25 de puncte şi oricum, chiar dacă ar fi reuşit să prindă locul 3, de Europa League, au interdicţie de participare în cupe de la UEFA. Mediaş are doar două egaluri în ultimele cinci partide.

Cu toate acestea echipa pregătită acum de cehul Dusan Uhrin a dat replici bune în meciurile susţinute şi a lipsit foarte puţin să încurce serios planurile la titlu ale Craiovei etapa trecută, când oltenii au câştigat la Mediaş cu mult noroc, pentru că gazdele au trăznit transversala şi au mai avut o mare ocazie în ultimele minute.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş se joacă luni, 13 iulie, cu începere de la ora 20:00, încheind etapa a 7-a din play-off. Puteţi viziona în direct meciul pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, puteţi utiliza şi site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

La CFR Cluj căderea pe locul secund, după ce echipa lui Dan Petrescu părea scăpată şi anul acesta în câştigătoare, cu şapte puncte avans faţă de locul doi, a produs multă tensiune în vestiar şi în club. S-a speculat pe tema despărţirii de antrenorul Dan Petrescu, dar clubul a dezminţit ferm printr-un comunicat oficial.

Jucătorii clujeni acuză existenţa unor disensiuni în club

Jucătorii acuză şi ei existenţa unor divergenţe între oficialii din conducere, divergenţe care fac rău şi asupra echipei. De acum înainte nu mai sunt admişi paşi greşiţi şi dacă fiecare echipă va reuşi să câştige atunci în ultima rundă, la Craiova, în meci direct se va decide totul, cu menţiunea că pentru CFR nu va exista decât o singură variantă: victoria.

Din fericire pentru Bursuc, portarul Giedrius Arlauskis a acceptat să mai prelungească cu o lună contractul său cu CFR, până la final de sezon şi astfel poarta a rămas pe mâini bune. În schimb, francezul Billel Omrani pare că se află în vacanţă prelungită, el nefăcând măcar un singur meci bun de la reluarea competiţiei.

Dusan Uhrin nu ştie din cine va face primul unsprezece

La Mediaş, unde alcătuirea primului unsprezece este deja un mare rebus pentru Dusan Uhrin, după plecările în masă ale jucătorilor, la final de contracte, a apărut şi soarele, repectiv decizia tribunalului conform căreia Gaz Metan a ieşit oficial din insolvenţă.

Asta înseamnă că îşi poate face o nouă strategie pentru viitorul sezon, poate aduce jucători de calitate şi bomba ar fi ca Edi Iordănescu să revină pe bancă. Din păcate, după ce că avea lotul subţiat dramatic de plecări Dusan Uhrin are şi doi suspendaţi dintre oamenii cheie: fundaşul central Marius Constantin şi vârful Sergiu Buş.

Cotă simbolică la victorie pentru CFR

Cinci egaluri şi o victorie în 2012 are Gaz Metan în Gruia în toate meciurile directe, care au fost mereu foarte strânse, însă acum lotul oaspeţilor este foarte subţire şi ar fi o imensă surpriză ca ei să nu plece învinşi. O spun şi cotele simbolice de la pariuri, cu 1,14 pentru victoria clujenilor şi 13,80 pentru o mare bombă.

ADVERTISEMENT