Fotbal intern

CFR Cluj, înfrângere surpriză cu Gaz Metan! Dan Petrescu, experiment falimentar înainte de AS Roma

01.11.2020 | 22:55
CFR Cluj infrangere surpriza cu Gaz Metan Dan Petrescu experiment falimentar inainte de AS Roma
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș a produs surpriza etapei și câștigă pe terenul lui CFR Cluj, scor 2-1. Jorge Costa a obținut prima victorie pe banca Gazului chiar împotriva fostei echipe pe care a antrenat-o în fotbalul românesc. 

CFR Cluj înregistrează prima înfrângere a sezonului, iar tactica riscantă a lui Dan Petrescu de a odihni mai mulți titulari înaintea meciului de la Roma s-a dovedit falimentară în acest meci. Au marcat Deaconu și Dumitru Cardoso pentru găzari, iar oaspeți a marcat Ciobotariu în prelungiri.

ADVERTISEMENT

După acest eșec, CFR Cluj rămâne pe locul trei cu 18 puncte, la 6 lungimi de liderul U Craiova. FCSB poate profita de pasul greșit al campioanei și se poate desprinde la trei puncte de echipa lui Dan Petrescu.


CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 1-2 (Ciobotariu 90+2 / Deaconu 27, Cardoso 60)

FINAL de meci! CFR Cluj suferă prima înfrângere din acest sezon după 1-2 cu Gaz Metan

Min. 90+2. GOOOOOOL CFR Cluj! Ciobotariu reduce din handicap după o fază fixă.

Min. 77. Încă o fază la limită pentru George Găman. Alexandru Păun este faultat pe linia careului, iar arbitrul a dat lovitură liberă de pe 16 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 68. FAZĂ CONTROVERSATĂ! Costache a marcat, însă arbitrul a ridicat fanionul. Faza e la limită, însă reluările arată că ar fi fost gol valabil

Min. 60: GOOOOOOOL Gaz Metan Mediaș! Șutul deviat al lui Dumitru Cardoso trimite mingea în poarta lui Sandomierski (sursa video: Facebook Gaz Metan Mediaș)

ADVERTISEMENT

PAUZĂ! După primele 45 de minute, Gaz Metan conduce la Cluj cu 1-0 grație golului marcat de Deaconu.

Min. 43: Cătălin Itu, cu un cartonaș galben, s-a ciocnit violent de Buzbuchi. Tânărul atacant al CFR-ului a scăpat de eliminare.

ADVERTISEMENT

Min. 27: GOOOOOOOL Gaz Metan Mediaș! Deaconu deschide scorul cu un șut din unghi (Sursa video: Facebook Gaz Metan Mediaș)

Min. 14: Ocazie uriașă ratată de Debeljuh. Vârful, servit perfect de Ciprian Deac, a dat peste poartă din 6 metri singur cu poarta.

Start de meci

Echipele de start: 

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu, Luis Aurelio, Djokovic – Deac, Debeljuh, Pereira
Rezerve: Bălgrădean, Burcă, Camora, Hoban, William Soares, Păun, Costache, Carnat, Rondon

Gaz Metan: Buzbuchi – Romeo, Larie, Matias, Velisar – Alceus, Santos da Silva – Ciocan, Deaconu, Oliveira – Cardoso
Rezerve: Pleşca, Trif, Horj, Paul Costea, Loembet, Horşia, Sambu, Smola, Valente

 


CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, 1 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul din cartierul Gruia, în cadrul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Puteţi utiliza şi site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO. 

Cum meciul cu Roma bate la uşă Dan Petrescu va schimba iar echipa din temelii, mai ales că Gaz Metan e un adversar din subsolul clasamentului, cu o evoluţie modestă. Foarte probabil vor rămâne puncte fixe portarul Cristi Bălgrădean, deşi ar putea apela şi la polonezul Sandomierski şi fundaşii, unde nu prea există alternative la cei patru: Susic, Manea, Burcă, Camora.

Slovacul Vojtus are COVID 19

Dan Petrescu nu se poate baza nici pe slovacul Vojtus ca soluţie de a-l înlocui pe croatul Debeljuh în atac, întrucât jucătorul a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. Faţă de precedentul meci, de la Voluntari, unde a făcut o masivă rotaţie de efectiv, acum opţiunile de a menajamai mulţi titulari sunt mult mai limitate.

CFR Cluj are nevoie de cele trei puncte, nu îşi poate permite luxul de a mai ceda puncte cu echipele mici, pentru a ţine strâns în preajma liderului Craiova. Dacă în trecut Gaz Metan reprezenta un adversar care se preda greu pe orice stadion din ţară, inclusiv la Cluj, anul acesta e clar că va lupta pentru supravieţuire.

Criză prelunigtă la Gaz Metan Mediaş

Deşi cehul Duşan Uhrin a fost sacrificat şi adus în locul său antrenorul portughez Jorge Costa. revirimentul nu a avut loc. S-au efectuat şi câteva transferuri, fără a se reuşi o creştere a calităţii jocului, iar atacantul dorit la un moment dat de FCSB, Dumitru Nicolae Cardoso e departe de incisivitatea din precedentul sezon.

Deşi toată lumea se aşteaptă ca Dan Petrescu să facă multe schimbări în echipa de start cota la victorie a clujenilor a rămas una foarte joasă. Doar 1,22 au primit vişinii pentru a-şi apropia cele trei puncte, faţă de 18,00 cât au primit medieşenii.

 

ADVERTISEMENT