Fotbal intern

CFR Cluj – Gaz Metan 2-2. Final nebun de meci! Culio a ratat penalty la ultima fază! Video

08.12.2018 | 21:56
CFR Cluj  Gaz Metan 22 Final nebun de meci Culio a ratat penalty la ultima faza Video

CFR Cluj – Gaz Metan s-a încheiat 2-2, la capătul unui meci nebun. Oaspeții au condus cu 2-0, dar gazdele au avut puterea să revină, iar în final au ratat ocazia să câștige jocul. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Arbitrul Radu Petrescu a acordat ușor lovitură de pedeapsă pentru CFR Cluj la ultima fază. Veteranul Culio și-a asumat responsabilitatea pentru executarea loviturii de la 11 metri, dar a șutat mingea în bară.


Min. 90+4 – Final de meci

Min. 90+3 – Penalty pentru CFR Cluj! Culio ratează șansa de a aduce victoria gazdelor  VIDEO AICI

Min. 87 – GOOOOOL CFR CLUJ! Același Omrani înscrie pentru CFR!  VIDEO AICI

Min. 64 – Trif vede cel de-al doilea galben în decurs de două minute și este eliminat. Gaz Metan joacă pentru al treilea meci la rând în zece oameni

Min. 43 – GOOOOOL CFR CLUJ! Omrani preia cu stângul și șutează superb cu dreptul  VIDEO AICI

Min. 31 – GOOOOOL GAZ METAN! Ivanov înscris un gol superb  VIDEO AICI

Min. 13 – GOOOOOOL GAZ METAN! Ely deschide scorul în Gruia, profitând de o gafă mare a lui Arlauskis VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul


UPDATE, ora 19:15. Echipele de start în CFR Cluj – Gaz Metan: 

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Moutinho, Bordeianu, Culio – Deac, Ţucudean, Păun. Antrenor: Toni Conceicao

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleşca – Creţu, Cristea, Diallo, Buşu – Fofana, Luis Aurelio – Olaru, Ivanov, Ely Fernandes – Fortes. Antrenor: Mihai Teja


Clujenii abordează partida de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din postura de lideri în Liga 1 Betano, cu 39 de puncte, la 5 lungimi în fața lui FCSB și vine după o serie de 3 victorii consecutive în campionat: 1-0 cu Concordia Chiajna, 5-0 cu FC Voluntari și 3-0 cu Dinamo. De partea cealaltă, Gaz Metan e pe locul 6 în clasament, cu 27 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 5, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Vezi AICI clasamentul detaliat al Ligii 1 Betano.

CFR Cluj – Gaz Metan LIVE ONLINE la TV Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport

Medieșenii vin după 7 meciuri fără victorie, în ultimele 2 partide înregistrând o înfrângere în deplasare cu FCSB (1-2) și o remiză pe teren propriu cu Viitorul Constanța (2-2). Mihai Teja nu se poate baza pe Marius Constantin, care a fost eliminat în etapa precedentă, dar îi are la dispoziție pe Antoni Ivanov, Fofana Boubacar și Nasser Chamed, jucători care revin după ce au fost suspendați. La CFR Cluj este suspendat Damjan Djokovic, în timp ce Ovidiu Hoban și Mate Males sunt accidentați. CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș este transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport sâmbătă, de la ora 20:00.

CFR Cluj – Gaz Metan LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Meciul poate fi urmărit și în format Live video pe site-ul FANATIK.RO. La dăpostul celor 5 puncte distanță față de FCSB, echipa antrenată de Antonio Conceicao abordează fără presiune partida cu Gaz Metan Mediaș, însă clujenii nu trebuie să își piardă concentrarea în fața unei trupe care aleargă după puncte în încercarea de a rămâne pe loc de play-off la finalul sezonului regulat. Se anunță o partidă echilibrată, chiar dacă CFR este favorită înaintea fluierului de start.