Sport

CFR Cluj răspunde la anunțul lui Gigi Becali despre Billel Omrani: “Încearcă să strice atmosfera clubului”. Mesaj pentru Mihai Stoica. Exclusiv

FANATIK l-a contactat pe Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, care a explicat că Billel Omrani a primit o ofertă de prelungire a contractului și l-a acuzat pe Mihai Stoica că vrea să strice atmosfera.
09.02.2022 | 12:08
CFR Cluj raspunde la anuntul lui Gigi Becali despre Billel Omrani Incearca sa strice atmosfera clubului Mesaj pentru Mihai Stoica Exclusiv
Billel Omrani a intrat de la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract, iar FCSB încearcă să îl transfere pe atacantul francez al lui CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile dintre FCSB și CFR Cluj sunt din ce în ce mai mari, iar Gigi Becali a declarat că îl va oferta pe Billel Omrani, aflat în ultimele șase luni de contract cu ardelenii.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu după meciul cu Universitatea Craiova și l-a „înțepat” din nou după ce l-a înjurat în timpul meciului pe Omrani, însă nici antrenorul lui CFR nu a rămas dator.

ADVERTISEMENT

Pe fondul acestor tensiuni, FANATIK l-a contactat pe directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara, care a declarat că în acest moment se negociază prelungirea contractului lui Omrani.

Bogdan Mara anunță că negocierile cu Billel Omrani sunt aproape de finalizare: „O să avem o discuție finală. E o ofertă foarte bună”

FANATIK a aflat în exclusivitate că Billel Omrani cere cel mai mare salariu din Casa Pariurilor Liga 1, însă Bogdan Mara e optimist că atacantul francez va semna prelungirea contractului: „El are ofertă de la noi și suntem în discuții cu el. Vom vedea dacă va dori să continue. E în ultimele șase luni și e normal și are dreptul să discute cu orice echipă dorește. Noi i-am făcut o ofertă foarte bună și discutăm despre ea. Restul depinde de el și el va decide ce vrea zile”, a declarat Bogdan Mara în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al campioanei României speră că cele două părți să ajungă la un acord, iar viitorul lui Omrani la CFR Cluj se va decide în această săptămână: „Zilele următoare probabil o să avem o discuție finală. Mai sunt câteva zile până se închide perioada de transferuri, iar apoi vom vedea ce facem.

E o ofertă foarte bună pentru el și pentru club. Rămâne de văzut. Sincer a rămas că ne vom așeza la masă zilele următoare. Până în vară e jucătorul CFR-ului. Din vară are dreptul să plece oriunde. Va rămâne la club până la finalul sezonului”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara, deranjat de atacurile lui Mihai Stoica: „Tot felul de lucruri care să agite sau să strice atmosfera clubului”

Bogdan Mara nu dorește să intre din nou în polemică cu fostul său colaborator de la Urziceni, Mihai Stoica, și ia în calcul ca oferta lui Gigi Becali să nu fie decât o altă încercare de a destabiliza atmosfera la CFR:

„Nu vreau să intru în polemici dacă e sau nu reală oferta FCSB. Vedem în ultima perioadă că Meme Stoica încearcă pe toate părțile să creeze un joc de-ăsta cu declarații și tot felul de lucruri care să agite sau să strice atmosfera clubului. Nu ne interesează. Noi ne vedem de treaba noastră, muncim în continuare.

ADVERTISEMENT

E o perioadă mai grea din punct de vedere al rezultatelor, dar lucrurile se vor îndrepta. Echipa e serioasă, muncește, se pregătește bine și Dan Petrescu la fel, face o trabă foarte bună. Sunt convins că vor veni și rezultatele în meciurile următoare”.

Bogdan Mara e sigur că CFR-ul își va reveni la meciul cu Gaz Metan Median: „Jocul este unul bun”

Oficialul lui CFR Cluj e sigur că echipa va reuși să câștige meciul cu Gaz Metan Mediaș și nu este îngrijorat din cauza rezultatelor, deoarece băieții lui Dan Petrescu au arătat un joc bun: „Nu e o explicație. Se întâmplă în viața oricărei echipe. Au fost și anumite ghinioane. E o perioadă mai grea din punct de vedere al rezultatelor, pentru că jocul este unul bun.

Am condus în fiecare meci aproape și am fost egalați de două ori în ultimele minute de joc. Asta este chiar ghinion să primești gol în minutul 93 și 96, dar repet: echipa trebuie să strângă rândurile, să meargă înainte”.

Mara crede că lupta dintre CFR Cluj și FCSB se va da până în ultima etapă a campionatului: „Sunt jucători experiență, iar Dan știe foarte bine să gestioneze aceste situații. Adevărul e că se va juca până la ultima etapă campionatul. Cu siguranță va fi un playoff foarte greu și cine va fi mai puternic și mai concentrat va reuși să câștige”. 

Bogdan Mara preia discursul lui Dan Petrescu și e de părere că CFR Cluj e dezavantajată de programările LPF

Dan Petrescu a fost extrem de supărat la finalul meciului cu Universitatea Craiova și a acuzat din nou programul încărcat al echipei și după meciul cu UTA, iar Bogdan Mara a dezvăluit că s-a discutat această problemă și la LPF:

„Există anumite probleme și din acest punct de vedere, întradevăr, pentru că în ultima perioadă am avut anumite probleme cu programările. Am fost programați când au fost intermediare, meciuri complicate fără prea multe zile de pauză fiind în deplasări și apoi acasă. Dar nu vreau să căutăm alibiuri și să intrăm în polemici. Noi trebuie să ne concentrăm la primul meci cu Mediaș și să câștigăm. În rest vom gestiona probleme noastre interne cum știm mai bine.

Noi am ridicat anumite probleme și la LPF și vom vedea cum vom gestiona. O să avem și noi zilele astea niște discuții interne și vom lua anumite decizii în privința mai multor aspecte. O să aflați peste câteva zile mai multe detalii”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii lui CFR Cluj sunt neplătiți de trei luni de zile, însă Mara le transmite jucătorilor că o parte din restanțe vor achitate în această săptămână: „V-a spus Cristi Balaj despre ce e vorba legat de bani și se vor rezolva toate problemele în curând, cu siguranță. Chiar săptămâna asta o să fie plătite o parte dintre restanțe”, a declarat Bogdan Mara în exclusivitate pentru site-ul nostru.

  • 5 luni mai are contract Billel Omrani cu CFR Cluj
  • 40.000 de euro pe lună e salariul cerut de atacantul francez
  • 3 salarii restante au jucătorii lui CFR Cluj
  • 4 meciuri consecutive fără victorie e bilanțul din 2022 al lui Dan Petrescu în Gruia
ADVERTISEMENT