Sport

Penalty inventat în Rapid – CFR Cluj 2-1, dictat cu VAR. Crăciunescu: “Nu l-aș fi dat nici pe primul”. Meme Stoica e ironic, Porumboiu îi contrazice pe toți. Video

Dan Petrescu va avea din nou motive să se plângă de arbitraj. CFR Cluj a avut un gol anulat la limita pentru ofsaid cu VAR, iar Rapid a primit penalty cu arbitrajul video.
30.10.2022 | 23:15
Penalty inventat in Rapid  CFR Cluj 21 dictat cu VAR Craciunescu Nu las fi dat nici pe primul Meme Stoica e ironic Porumboiu ii contrazice pe toti Video
Rapid a fost ajutată de sistemul VAR la 2 faze extrem de importante în prima repriză. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
30-10-2022
22:09

Porumboiu își menține părerea și spune că e penalty pentru Rapid: "De ce a căzut Dugandzic?"

Adrian Porumboiu a revenit cu o intervenție pentru FANATIK. Deși toată lumea spune că penalty-ul la Dugandzic a fost acordat eronat, fostul mare arbitru este convins că Popa a procedat corect.

„Văd că toată lumea comentează pe la emisiunile de sport că n-a fost penalty la intervenția lui Burcă asupra lui Dugandzic. Eu, repet, am văzut o tragere reciprocă terminată într-o împingere cu forță disproporționată a lui Burcă. Altfel aș vrea să mi se explice de ce a căzut Dugandzic? Că doar n-a avut o cădere de calciu?”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.

30-10-2022
21:22

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au analizat fazele controversate

Ion Crăciunescu a analizat la Digi Sport fazele litigoase, iar fostul mare arbitru e de părere că Rapid nu ar fi trebuit să primească penalty la niciuna dintre faze. 

Contactat de FANATIK, Adrian Porumboiu a avut o părere diametral opusă: „Nu trebuie să ne uităm doar la a doua parte a fazei dintre Burcă și Dugandzic, primul care a ținut a fost jucătorul de la CFR Cluj.

A fost penalty, am văzut mai multe reluări. Și mai e ceva: în camera VAR a fost Ovidiu Hațegan, care are destulă experiență ca să deosebească un penalty de o ținere reciprocă sau o simulare”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru site-ul nostru, despre al doilea penalty primit de Rapid.

30-10-2022
20:55

Mihai Stoica a ironizat arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, nu s-a putut abține să nu comenteze arbitrajul de la meciul Rapid – CFR Cluj, chiar în timpul partidei.


Meme Stoica a ironizat cea mai controversată fază și a scris pe pagina sa de Facebook: „Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă… a). contra CFR-ului, b). cu VAR…e grav!”.

30-10-2022
20:40

Rapid, încă un penalty controversat cu CFR Cluj

Rapid a trecut din nou în avantaj după ce a primit un penalty în minutul 68. Dugandzic a căzut în careu în urma unui contact cu Andrei Burcă.

Fostul jucător al lui CFR Cluj l-a impresionat pe Cătălin Popa prin căderea sa. Centralul s-a consulat cu Ovidiu Hațegan din camera VAR și a menținut decizia inițială. VEZI VIDEO AICI.

Intrat pe teren în minutul 63 în locul lui Alexandru Ioniță, Dugandzic a fost cel care a transformat penalty-ul și și-a luat revanșa împotriva fostei sale echipe. 

Meciul dintre Rapid și CFR Cluj a avut parte de un moment emoționant, însă partida s-a încins încă din prima parte. Ardelenii au avut un gol anulat cu VAR, în timp ce echipa lui Adrian Mutu a deschis scorul dintr-un penalty acordat din camera VAR.

VAR-ul din nou în centrul atenției la meciul dintre Rapid și CFR Cluj

CFR Cluj putea să deschidă scorul în Giulești încă din minutul 11. Claudiu Petrila l-a lansat excelent pe atacantul Cephas Malele, care l-a învins pe Horațiu Moldovan. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Golul a fost anulat pentru ofsaid, însă brigada de arbitri a azitat la o fază destul de clară. Meciul a fost oprit în jur de circa cinci minute, pentru ca faza să fie analizată cu arbitrajul video.

Ocaziile CFR-ului s-au răzbunat însă, iar echipa lui Dan Petrescu s-a văzut din nou la mâna VAR-ului în minutul 32.

ADVERTISEMENT

Rapid, salvată de două ori de VAR în prima repriză cu CFR Cluj

Italianul Scuffet nu a comunicat foarte bine cu Yuri Matias, iar portarul l-a busculat violent pe Kevin Luckassen în careu.

Deși inițial centralul Cătălin Popa nu a dictat penalty, arbitrul a fost sfătuit de către asistenți și de către Ovidiu Hațegan să revadă faza. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Iar Rapid a primit lovitură de la unsprezece, după alte patru minute de întreruperi. Căpitanul Cristi Săpunaru a șutat cu sete, iar „giuleștenii” au preluat conducerea.

Momente emoționante pe Giulești înainte de starul partidei Rapid – CFR Cluj

Mihai Ioan, primul lider al galeriei Rapidului, a fost primit în urale pe Giulești de către jucători și suporteri. Aflat în scaun cu rotile, fanul în vârstă de 76 de ani a mers până în fața peluzei, unde a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT
Mihai Ioan, primul lider al galeriei Rapidului
Mihai Ioan, primul lider al galeriei Rapidului

Îmbrăcat din cap până în picioare în culorile Rapidului, „Mache” a primit un tricou special din partea clubului, personalizat cu numele său și numărul 12.

  • 3 faze importante a decis cu VAR centralul Cătălin Popa, toate în favoarea Rapidului
ADVERTISEMENT