Sport

CFR Cluj, gol din ofsaid la Mioveni! Gazdelor li s-a refuzat un penalty. Reacția lui MM Stoica. Video

Claudiu Petrila a înscris un gol din ofsaid pentru CFR Cluj în duelul cu Mioveni.
06.08.2021 | 22:58
CFR Cluj gol din ofsaid la Mioveni Gazdelor li sa refuzat un penalty Reactia lui MM Stoica Video
CFR Cluj, gol controversat la Mioveni! Campioana a cerut și două penalty-uri. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul CFR-ului a scăpat singur cu portarul Mioveniului, pe care l-a învins fără emoții, însă a fost un moment controversat, în care fundașii gazdelor erau cu mâinile ridicate și cereau penalty la jucătorul campioanei României.

Nu a fost singurul moment controversat din meci, CFR Cluj a cerut două penalty-uri, pe care arbitrul nu le-a acordat, unul în prima repriză la un duel în careu la care Denis Ciobotariu a fost lovit la nivelul capului, iar al doilea penalty a fost cerut de Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, gol din ofsaid la Mioveni

Claudiu Petrila a deschis scorul în meciul dintre Mioveni și CFR Cluj, însă reușita sa a fost controversată, el scăpând singur cu portarul, în timp ce fundașii adverși erau cu mâinile ridicate și se uitau către tușier, cerând acordarea unui ofsaid. VEZI GOLUL AICI.

Reluările TV au arătat că într-adevăr Claudiu Petrila se afla în poziție neregulamentară, iar fundașii Mioveniului cereau pe bună dreptate ofsaid.

ADVERTISEMENT

Și CFR Cluj a acuzat arbitrajul în două rânduri, cerând două penalty-uri la Denis Ciobotariu și Ciprian Deac, pe care Andrei Chivulete, arbitrul partidei nu le-a acordat.

Claudiu Petrila a mai rezistat doar până în minutul 58 pe teren, când a fost înlocuit de Marius Șumudică, după ce jucătorul a acuzat o accidentare.

ADVERTISEMENT

Și Mioveni a cerut un penalty la o intervenție imprudentă a fundașilor campioanei României în propriul careu, brazilianul Garutti primind în schimb cartonașul galben pentru simulare.

Reacția lui MM Stoica

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a reacționat imediat pe pagina de Facebook după golul marcat de Claudiu Petrila, ironizând decizia arbitrului de a valida golul.

ADVERTISEMENT

„Sub 2 metri e chiar OK!”, a fost reacția ironică a lui Mihai Stoica la adresa golului marcat de CFR Cluj împotriva Mioveniului.

Reacția lui Mihai Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook
Reacția lui Mihai Stoica. Sursă foto: Captură/Facebook

 

La postare, Mihai Stoica a oprit comentariile, lăsând ca variantă de interacțiune doar reacția la mesajul său și distribuirea lui.

CFR Cluj, al doilea gol consecutiv din ofsaid

CFR Cluj pare că s-a „specializat” în goluri marcate din ofsaid, reușita lui Petrila fiind a doua consecutivă a campioanei României din poziție neregulamentară.

În duelul cu Young Boys Berna, din turul III preliminar al Champions League, Cristi Manea deschidea scorul în debutul meciului tot dintr-o poziție de ofsaid.

În cele din urmă, CFR Cluj a fost egalată în prelungirile meciului de elvețieni, iar calificarea se va juca în manșa retur de la Berna, acolo unde clujenii au amintiri neplăcute din sezonul trecut de Europa League.

Atunci, CFR Cluj avea nevoie de o victorie pentru a trece de faza grupelor, Gabriel Debeljuh marcase în minutul 83, dintr-o poziție de ofsaid, după care elvețienii au egalat în urma unui penalty controversat.

Finalul a fost și mai dur, campioana României a mai primit un gol, iar toate speranțele CFR-ului au fost năruite la Berna.

ADVERTISEMENT