Sport

CFR Cluj i-a adus lui Dan Petrescu un nou număr 7! Cine e Mohammed Kamara, ultimul transfer făcut de Neluțu Varga

CFR Cluj este cea mai activă echipă din Superligă pe piața transferurilor! Cine e noul număr 7 adus sub comanda lui Dan Petrescu.
12.06.2024 | 17:35
CFR Cluj ia adus lui Dan Petrescu un nou numar 7 Cine e Mohammed Kamara ultimul transfer facut de Nelutu Varga
CFR a transferat un nou jucător. Cine e noul număr 7 din Gruia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a realizat un nou transfer în această perioadă de transferuri. Neluțu Varga i-a adus lui Dan Petrescu un internațional din Liberia.

CFR Cluj i-a adus lui Dan Petrescu un nou număr 7! Cine e Mohammed Kamara, ultimul transfer făcut de Neluțu Varga

CFR Cluj este cea activă echipă de club din Superligă pe piața transferurilor, formația patronată de Neluțu Varga aducând un jucător care e și președinte de club în Liberia.

ADVERTISEMENT

Mohammed Kamara (26 ani) este noul număr 7 al formației, extrema stângă preluând numărul de la Omar El Kaddouri, care a părăsit recent formația din Gruia. Kamara vine la CFR din postura de jucător liber de contract, după ce în acest sezon a evoluat la Hapoel Haifa, unde a marcat 5 goluri în 21 de partide.

Fotbalistul are trei prezențe în echipa națională a Liberiei, dar cel mai interesant lucru este că fotbalistul se află în funcția de președinte a unui club din țara natală, anume Brighton Liberia. Clubul din țara în care George Weah a fost președinte își propune să lanseze noi talente pentru fotbalul local.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul poate evolua pe orice poziție din atac, iar la nivel de club a mai evoluat la Apache, UCLA Bruins, SC Paderborn, LA Galaxy II, Menemenspor, Hatayspor, FC Astana și Hapoel Haifa.

Noul transfer de la CFR Cluj este cotat în momentul de față la 600.000 de euro, conform transfermarkt, cea mai mare cotă de piață a sa fiind de 2.4 milioane de euro, în momentul în care evolua pentru Hatayspor.

ADVERTISEMENT
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Mohammed Kamara în momentul de față
  • 2.400.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piață a internaționalului din Liberia
cfr nou jucător
Noul număr 7 de la CFR Cluj.

CFR Cluj și Dan Petrescu se pregătesc pentru un nou titlu în Superliga României

Revenirea „omului trofeu” la formația din Gruia nu poate însemna decât un singur lucru: un nou trofeu de campionă pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga transferă la „foc automat”, printre care și jucătorii de la FC U Craiova 1948, transferuri anunțate în exclusivitate la FANATIK, obiectivul pentru sezonul viitor fiind unul clar, revenirea titlului în Gruia după o pauză de doi ani.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după aventura sa din Correa de Sud, unde a pregătit-o pe formația Jeonbuk Hyundai. Tehnicianul a obținut cele mai mari performanțe din cariera de antrenor pe banca „feroviarilor”, cu care a reușit să câștige patru titluri de campioni ai României.

ADVERTISEMENT