Sport

CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Gabriel Debeljuh: „Condițiile sunt mai bune ca înainte!”. De ce sunt șanse să nu accepte oferta

Cristi Balaj a spus că Gabriel Debeljuh a primit o nouă ofertă de prelungire a contractului din partea CFR-ului, pe care speră să o accepte.
05.01.2023 | 20:55
CFR Cluj ia facut o noua propunere lui Gabriel Debeljuh Conditiile sunt mai bune ca inainte De ce sunt sanse sa nu accepte oferta
CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Gabriel Debeljuh. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României a vorbit și despre următoarele transferuri care se vor face în următoarea perioadă la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Gabriel Debeljuh

CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Gabriel Debeljuh, pentru un contract mai bun din punct de vedere financiar, iar prelungirea contractului să se facă pentru următorii trei ani.

ADVERTISEMENT

„A venit ieri la Cluj, i-am permis să facă recuperarea, a dorit să facă recuperarea până în luna februarie în Croația.

Analizele sunt foarte bune, am discutat verbal despre o posibilă prelungire pentru următorii trei ani. I-am spus și condițiile, urmează să îi trimitem oferta”, a spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Gabriel Debeljuh

„Condițiile financiare sunt mai bune decât a avut!”

Cristi Balaj a continuat și a spus că există și posibilitatea ca Gabriel Debeljuh să refuze prelungirea contractului, însă este încrezător în privința ofertei făcute: „Condițiile sunt mai bune decât au fost.

El poate să nu accepte dacă va considera că merită mai mult, dar pot să spun că vor fi condiții financiare mai bune decât a avut”.

ADVERTISEMENT

„Există posibilitatea să mai vină un jucător. Sunt câțiva jucători care s-ar putea să plece, pentru că există interes din partea altor cluburi, inclusiv din campionatul intern și s-au putea să plece de la noi”, a mai spus Cristi Balaj.

În actualul sezon, până la accidentare, Gabriel Debeljuh a jucat în 10 partide pentru CFR Cluj, în toate competițiile, reușind să marcheze de trei ori și să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Gabriel Debeljuh a venit liber de contract în vara anului 2019 la Hermannstadt, unde a impresionat, iar în 2020 CFR Cluj îl transfera pentru 250.000 de euro.

Alături de CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a reușit să cucerească două titluri de campion și a câștigat și SuperCupa României.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Gabriel Debeljuh, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT