Fotbal intern

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Alex Ioniță! Dacă nu îl vinde, vrea să îi taie salariul. EXCLUSIV

31.05.2019 | 19:16
CFR Cluj ia fixat pretul lui Alex Ionita Daca nu il vinde vrea sa ii taie salariul EXCLUSIV

Campioana României încearcă să îi găsească echipă mijlocașului de 24 de ani. CFR Cluj i-a fixat prețul lui Alex Ioniță. Șefii ardelenilor l-au anunțat pe Giovani Becali, impresarul jucătorului, condițiile în care îi vor da drumul. Dacă agentul nu va reuși să îl transfere, Ioniță s-ar putea alege cu salariul micșorat considerabil.

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Alex Ioniță: 250.000 de euro, împrumutul până în iarnă

Dan Petrescu nu a fost niciodată un fan al jucătorului Alex Ioniță. Revenirea antrenorului la CFR Cluj a însemnat dezastrul pentru Ioniță, care începuse să prindă echipa sub conducerea tehnicienilor anteriori “Bursucului”. Acum, campioana României vrea să scape de mijlocaș și să recupereze cât mai mult din milionul de euro plătit către Astra Giurgiu în ianuarie 2018.

Din informațiile FANATIK, oficialii ardelenilor au discutat cu reprezentantul fotbalistului, Giovani Becali, și au stabilit detaliile despărțirii dintre părți. Astfel, CFR Cluj solicită 250.000 de euro pentru împrumutul lui Ioniță până în iarnă, iar apoi achitarea diferenței până la 800.000 de euro. Conștienți că e greu să obțină toată suma imediat, conducătorii din Gruia sunt de acord să îl lase împrumut la viitorul club pentru ca Ioniță să demonstreze ce poate. Lucrurile se complică pentru fostul rapidist dacă nu se va transfera în această vară.

Alexandru Ionita in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu din semifinalele Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Dr.Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, miercuri, 3 aprilie 2019. © FOTO: Flaviu Buboi / Sport Pictures
Alex Ioniță ar putea fi împrumutat pentru 250.000 de euro. Sursa foto: Sportpictures.eu

Îi reduc substanțial salariul de 20.000 de euro pe lună

CFR Cluj a luat în calcul și varianta în care ofertele pentru Alex Ioniță vor lipsi sau vor fi mult sub pretențiile clubului vișiniu. Astfel, Giovani Becali ar fi fost informat că pe Ioniță îl așteaptă o micșorare a venitului dacă nu va pleca de la echipă. Concret, șefii vor să îi scadă salariul lunar de 20.000 de euro.

Noul salariu al mijlocașului ar urma să fie 12.500 de euro pe lună, o sumă oricum peste nivelul mediu al Ligii 1 Betano. Giovani Becali ar fi început deja să îi caute o nouă destinație fotbalistului său și l-ar fi propus la doi dintre granzii Bulgariei, Levski Sofia și Ludogoreț. La prima formație, Giovani are o influență importantă, dar, pe de altă parte, campioana țării vecine are o potență financiară superioară și este foarte mulțumită de transferurile românilor.

Ioan(Giovani) Becali alaturi de masina sa.
Giovani Becali îi caută un nou club lui Alex Ioniță, iar Bulgaria pare viitoarea destinație a mijlocașului de la CFR Cluj. Sursa foto: Sportpictures.eu
  • 800 de mii de euro vrea CFR Cluj pentru transferul definitiv al lui Alex Ioniță
  • 31 de meciuri a jucat Alex Ioniță pentru CFR Cluj în sezonul 2018/2019, dar numai 3 partide au fost în play-off