Fotbal intern

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Țucudean! „Numai pentru banii ăștia putem discuta”

15.01.2019 | 22:10
CFR Cluj ia fixat pretul lui Tucudean Numai pentru banii astia putem discuta

Campioana României, CFR Cluj i-a fixat prețul lui George Țucudean! Atacantul poate pleca de la echipă chiar în această iarnă, dar formația care îl vrea trebuie să îndeplinească o condiție aparte. Să bage cel puțin 5 milioane de euro în conturile ardelenilor. Sub această sumă, conducerea din Gruia nici nu vrea să se așeze la masa tratativelor. Prestațiile lui Țucudean din ultima perioadă au făcut ca șefii CFR-ului să ceară bani mai mulți.

„Ţucudean este golgheterul campionatului şi al echipei naţionale a României şi normal că ne dorim ca dacă vine o ofertă foarte bună şi el să îşi dorească să meargă la echipa respectivă să o analizăm. Probabil undeva în jur de cinci milioane de euro putem discuta” a declarat Bogdan Mara.

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Țucudean! George Tucudean in meciul de fotbal dintre Gaz metan Medias si CFR Cluj, din optimile Cupei Romaniei, disputat pe stadionul municipal Gaz Metan din Medias, miercuri, 31 octombrie 2018. © FOTO: Macrea Valentin / SPORT PICTURES
George Țucudean a primit mai multe oferte de transfer din străinătate

CFR Cluj i-a fixat prețul lui Țucudean!

Bogdan Mara recunoaște că au existat formații care și l-au dorit pe Țucudean, dar negocierile au căzut din start. Toată lumea vrea să-l ia la un preț normal, însă șefii CFR-ului spun că prestația atacantului este una mult peste medie, ceea ce presupune și o sumă mai mare în cazul unui transfer. George Țucudean a marcat 17 goluri pentru CFR Cluj și a devenit și un om de bază în angrenajul gândit de Cosmin Contra pentru echipa națională.

“Ţucudean poate pleca doar dacă va veni o ofertă foarte, foarte bună pentru club. Au fost discuţii pentru mai mulţi jucători ai noştri, dar nu am mers mai departe pentru că ofertele au fost bune, dar normale. Există nişte discuţii, nişte tatonări să spunem aşa, nu s-a ajuns la ofertă concretă. Noi am transmis ceea ce ne dorim şi dacă se va ajunge la o sumă foarte bună pentru club ne vom gândi. Dar nici Ţucudean şi nici alt jucător nu este de vânzare pentru o sumă anormală”, a mai spus Bogdan Mara
* 3 goluri a marcat George Țucudean pentru echipa națională a României