CFR Cluj i-a prelungit contractul înaintea derby-ului cu Steaua

cfr cluj, andrei peteleu, cfr cluj - fcsb

Evoluţia unui jucător din ultimul meci cu Chiajna l-a convins pe Dan Petrescu să îi prelungească înţelegerea înaintea meciului cu FCSB.

Site-ul lui CFR Cluj a anunţat că fundaşul Andrei Peteleu şi-a prelungit contractul cu formaţia alb-vişinie. "Suntem bucuroşi să vă anunţăm că fundaşul Andrei Peteleu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj! Multă baftă, Andrei! Îţi dorim evoluţii cât mai bune în Gruia!", scrie sursa amintită, fără să precizeze perioada pe care fotbalistul a semnat cu liderul Ligii 1. 

Anunţul vine la două zile după ce Andrei Peteleu a fost integralist în partida pe care CFR Cluj a câştigat-o cu 2-0 în faţa celor de la Concordia Chiajna, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano. 

Andrei Peteleu, competiţie dură la CFR Cluj

În partida cu ilfovenii, Peteleu i-a luat în premieră locul de titular lui Cristi Manea în apărarea lui CFR Cluj. Fostul jucător al lui Viitorul era integralist în precedentele 22 de meciuri, în timp ce Peteleu mai jucase în 5 partide, fie pe postul de fundaş stângă, fie pe cel de mijlocaş dreapta. 

Andrei Peteleu a mai jucat în Liga 1 Betano pentru Gloria Bistriţa, Săgeata Năvodari şi Petrolul Ploieşti. El a ajuns în Gruia în vara lui 2016 şi de atunci a strâns 31 de partide în toate competiţiile pentru CFR Cluj, reuşind să înscrie un gol.