Fotbal intern

CFR Cluj i-a propus lui George Țucudean prelungirea contractului. Negocieri directe cu Marian Copilu! Exclusiv

14.05.2020 | 19:08
CFR Cluj ia propus lui George Tucudean prelungirea contractului Negocieri directe cu Marian Copilu Exclusiv
ADVERTISEMENT

George Țucudean este în ultimele săptămâni de contract cu CFR Cluj, înțelegerea semnată în ianuarie 2018 terminându-se pe 30 iunie 2020. Atacantul campioanei României își decide viitorul în câteva zile.

Din informațiile FANATIK, șefii de la CFR Cluj își doresc să continue cu George Țucudean încă două sezoane de acum încolo, decizia fiind în acest moment la jucător.

ADVERTISEMENT

George Țucudean, ofertă de prelungire a contractului cu CFR Cluj pentru încă două sezoane

George Țucudean a reprezentat o investiție serioasă pentru CFR Cluj, care a plătit la începutul anului 2018 lui Gică Hagi, la Viitorul, 450.000 de euro pentru a-l transfera pe atacant.

Dar investiția a fost benefică pentru ambele părți, Țucudean meritându-și banii cu vârf și îndesat. A câștigat campionatul cu CFR Cluj în fiecare sezon, iar acum campioana e în pole-position, cu 8 etape înainte de final, pentru al treilea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

Exceptând toamna lui 2019, Țucudean a fost unul dintre oamenii decisivi ai lui CFR Cluj. Problemele la inimă l-au „scos din joc” pentru câteva luni, dar a revenit la pregătirea spaniolă din ianuarie și încă nu vrea să renunțe la fotbal.

Este mesajul care a ajuns și la conducerea CFR-ului, care vrea să continue cu atacantul de 29 de ani împliniți de curând, pe 30 aprilie. Totul depinde în acest moment de răspunsul pe care „Țucu” îl va oferi președintelui Marian Copilu.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu revine zilele următoare la Cluj pentru a se reapuca de treabă!

Iar aceasta este noua veste bună pentru cei de la CFR Cluj. Din informațiile FANATIKMarian Copilu, președintele lui CFR Cluj, le-a transmis apropiaților că s-a decis să continue la CFR Cluj, deși varianta de a pleca nu era deloc departe de a se materializa.

Odată revenit la Cluj, Copilu va încerca să recupereze ultimele săptămâni în care nu a putut fi activ, lângă echipă, și va negocia direct, inclusiv cu George Țucudean, varianta prelungirii contractului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se va realiza același lucru și cu alți doi jucători importanți ai CFR-ului, Ovidiu Hoban și Paulo Vinicius, despre care Dan Petrescu a dezvăluit că li s-a propus deja încă un an de contract.

George Țucudean, relație tensionată cu Dan Petrescu, care a avut un conflict și cu Alin Minteuan

Dan Petrescu a încercat în timpul absenței președintelui Marian Copilu să rezolve, din postura de manager, unele probleme ce țin de vestiarul celor de la CFR Cluj.

Din păcate pentru el, a intrat într-un conflict violent cu secundul său, Alin Minteuan, pe care l-a dat afară fără să-l anunțe. Minteuan a răbufnit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK vizavi de „Bursuc” printr-un atac fără precedent la adresa acestuia. „Se uită în oglindă și se minte singur”, spune Minteuan despre Petrescu.

Tot apropo de Petrescu, gsp a scris că el s-a certat și cu George Țucudean, care i-ar fi replicat antrenorului la unele discuții legate de bani. Înainte de oprirea campionatului, Țucudean avea o relație mai tensionată cu Petrescu, fiind nemulțumit că nu-l joacă mai mult.

De atunci și până acum, la ieșirea din starea de urgență, cei doi nu s-au întâlnit și nu au discutat, alimentând tensiunea relației. E foarte posibil ca după revenirea președintelui lucrurile să se detensioneze.

  • 1,4 milioane de euro este cota actuală a lui George Țucudean, egală cu cea pe care o avea atacantul când a venit de la Viitorul acum doi ani și jumătate
  • 3.000.000 de euro este cea mai mare cotație din carieră a vârfului de atac și se întâmpla pe finalul anului 2018, în tricoul CFR-ului
ADVERTISEMENT