ADVERTISEMENT
Fotbal intern

CFR Cluj i-a stabilit prețul de transfer lui Damjan Djokovic. Ce se întâmplă cu Omrani. Exclusiv

Autor: Traian Terzian | 08.01.2021 | 22:15
CFR Cluj i-a stabilit prețul de transfer lui Damjan Djokovic. Ce se întâmplă cu Omrani. Exclusiv
Mijlocașul Damjan Djokovic este unul dintre cei mai interesanți jucători de la CFR Cluj, iar FANATIK a aflat prețul de transfer pe care i l-au stabilit șefii ardelenilor. Sursă foto: Sport Pictures

Mijlocașul Damjan Djokovic este unul dintre cei mai interesanți jucători de la CFR Cluj, iar FANATIK a aflat prețul de transfer pe care i l-au stabilit șefii ardelenilor.

ADVERTISEMENT

În vară, croatul a fost dorit în Turcia de Istanbul Bașakșehir și Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, dar oficialii din Gruia nu au vrut să se despartă de el.

Tehnicianul ardelenilor, Edi Iordănescu, a admis la finalul anului trecut că unii fotbaliști vor părăsi campioana în această pauză cometițională, dar nu a oferit nume.

Care este prețul cerut de CFR Cluj pentru transferul lui Damjan Djokovic

Oficialii de la CFR Cluj încearcă să facă rost de bani pentru a-i putea oferit lui Edi Iordănescu transferurile dorite și astfel se gândesc tot mai serios să se despartă de unii jucători care nu intră în planurile noului tehnician sau care în vară devin liberi de contract.

ADVERTISEMENT

Primul pe listă este mijlocașul Damjan Djokovic, titular incontestabil la CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că șefii ardelenilot i-au stabilit un preț de transfer de 700.000 de euro, mai ales că acesta își încheie înțelegerea la finalul sezonului.

În ciuda faptului că s-a tot scris despre interesul turcilor de la Kayserispor, viitoarea formație a lui Dan Petrescu, cel care l-a avut trei ani sub comanda sa pe Djokovic în Gruia, sau al unor formații din zona Golfului, FANATIK a aflat că pe adresa clubului nu a sosit nicio ofertă concretă.

În plus, despre Kayserispor nici nu se pune problema, după ce purtătorul de cuvânt a anunțat că gruparea turcă are interdicție la transferuri din cauza unor datorii care se cifrează la 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Și Omrani e pe lista de transferuri

Damjan Djokovic a fost adus gratis de CFR Cluj în vara anului 2017 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai ardelenilor în ultimele trei sezoane. Croatul a câştigat trei titluri de campion la rând, dar este și unul dintre cei mai scumpi jucători din Liga 1, el având un salariu de 18.000 de euro pe lună, așa cum a anunțat FANATIK în vară.

Pe lângă Djokovic, șefii de la CFR Cluj forțează și o vânzare a atacantului Billel Omrani, care se află de luni bune într-o perioadă nefastă a carierei, evoluțiile sale fiind mai mult decât modeste. FANATIK a anunțat în exclusivitate la finalul anului trecut că ardelenii sunt dispuși să-i dea drumul francezului pentru 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Billel Omrani a refuzat prelungirea contractului cu CFR Cluj care îi expiră în vară, însă s-a prezentat la reunirea lotului ca să nu rişte să fie amendat. Din moment ce nu a acceptat condiţiile noului acord, atacantul francez nu mai intră în planurile campioanei României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!