Unde va sta Dan Petrescu la meciul cu FCSB: “Nu scrie în regulament”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
13/03/2018, 20:34
Unde va sta Dan Petrescu la meciul cu FCSB: “Nu scrie în regulament”

Dan Petrescu a înjurat arbitrii de la partida CFR-ului cu CSM Polithenica Iaşi şi nu va putea sta pe bancă la meciul cu FCSB. Totuşi, Iuliu Mureşan spune că “Bursucul” le va putea fi aproape jucătorilor la meciul de duminică:

“În mod cert contează (n.r. absenţa lui Dan Petrescu), dar sper să nu fie decisiv. Oricum, la noi, configuraţia stadionului e aşa încât banca e lipita de gardul de la tribună şi Dan Petrescu poate să stea, că nu spune la regulament unde să stea în tribună, poate să stea chiar în apropierea băncii. Sunt sigur că echipa se va motiva mai mult din această cauză.

“Se greşeşte împotriva noastră”

Eu îl înţeleg pe Dan Petrescu şi încerc să explic de ce s-a ajuns în situaţia asta. E foarte temperamental şi temperamentul lui se manifestă mai ales în timpul partidei când e tensiune foarte mare şi se fac greşeli împotriva echipei noastre”, spune Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×