CFR Cluj bifează încă un transfer! Jucătorul surpriză adus de Petrescu

Eduard Popa   
in Fotbal intern
15/02/2018, 16:39
CFR Cluj bifează încă un transfer! Jucătorul surpriză adus de Petrescu

Pandurii Târgu Jiu l-a pierdut gratis pe unul dintre cei mai buni jucători pe care îi avea în lot şi pe care sperau să îl vândă pentru a se salva de la faliment. Astfel, tânărul de 19 ani Gabriel Dodoi a câştigat litigiul cu gruparea gorjeană din Liga 2 şi a devenit liber de contract. 

„Admite capătul 1 din cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Dodoi Ioan Gabriel în contradictoriu cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu ca întemeiat. Constată încetate raporturilor contractuale dintre reclamantul Dodoi Ioan Gabriel şi pârâtul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în temeiul dispoziţiilor art. 18.10 lit. a) teza a-III-a din RSTJF pentru justă cauză începând cu data de 13.02.2018”, se arată în verdictul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor. 

Dodoi, cale liberă spre CFR Cluj

Dodoi este autorul a şapte goluri în prima parte a sezonului. Atacantul de 19 ani a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanţelor salariale pe care le are de primit de la Pandurii. Datorită prestaţiilor sale, jucătorul a atras atenţia conducerii clubului CFR Cluj.

Potrivit declaraţiilor fostului director sportiv al Pandurii, Robert Bălăeţ, Dodoi ar fi semnat deja cu liderul Ligii 1. “Dodoi a semnat cu CFR Cluj, ştiu sigur. Aşa zic sursele mele. El ştie dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri”, a spus Bălăeţ la Accent TV.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.