CFR Cluj bifează încă un transfer! Jucătorul surpriză adus de Petrescu

CFR Cluj, pandurii, transfer cfr cluj, gabriel dodoi

După ce i-a adus recent pe Mailat şi Costache, CFR Cluj aduce noi întăriri în categoria jucătorilor U21, pe golgeterul Pandurilor.

Pandurii Târgu Jiu l-a pierdut gratis pe unul dintre cei mai buni jucători pe care îi avea în lot şi pe care sperau să îl vândă pentru a se salva de la faliment. Astfel, tânărul de 19 ani Gabriel Dodoi a câştigat litigiul cu gruparea gorjeană din Liga 2 şi a devenit liber de contract. 

„Admite capătul 1 din cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Dodoi Ioan Gabriel în contradictoriu cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu ca întemeiat. Constată încetate raporturilor contractuale dintre reclamantul Dodoi Ioan Gabriel şi pârâtul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în temeiul dispoziţiilor art. 18.10 lit. a) teza a-III-a din RSTJF pentru justă cauză începând cu data de 13.02.2018”, se arată în verdictul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor. 

Dodoi, cale liberă spre CFR Cluj

Dodoi este autorul a şapte goluri în prima parte a sezonului. Atacantul de 19 ani a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanţelor salariale pe care le are de primit de la Pandurii. Datorită prestaţiilor sale, jucătorul a atras atenţia conducerii clubului CFR Cluj.

Potrivit declaraţiilor fostului director sportiv al Pandurii, Robert Bălăeţ, Dodoi ar fi semnat deja cu liderul Ligii 1. "Dodoi a semnat cu CFR Cluj, ştiu sigur. Aşa zic sursele mele. El ştie dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri", a spus Bălăeţ la Accent TV.