Sport

CFR Cluj începe vânzarea de abonamente business lounge! Ce beneficii vor avea suporterii. Video

CFR Cluj a început vânzarea abonamentelor business lounge, care vine cu o serie de beneficii pentru suporterii campioanei României, care vor achiziționa pachetul.
31.08.2022 | 12:26
CFR Cluj incepe vanzarea de abonamente business lounge Ce beneficii vor avea suporterii Video
CFR Cluj începe vânzarea de abonamente business lounge. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Printre beneficiile abonamentului business lounge, campioana României oferă posibilitatea fanilor să ia legătură și cu oameni din conducerea clubului.

CFR Cluj începe vânzarea de abonamente business lounge

CFR Cluj a început vânzarea abonamentelor business lounge, care vin cu o serie de avantaje importante pentru suporterii campioanei României.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor avea acces la toate meciurile de pe teren propriu ale CFR-ului, inclusiv cele din cupele europene, campioana României fiind calificată în grupele Conference League:

„ÎNCEPEM VÂNZAREA DE ABONAMENTE LA BUSINESS LOUNGE-UL INAUGURAT LA STADION! Cardul la BUSINESS LOUNGE îți oferă următoarele beneficii:

ADVERTISEMENT

Ai acces gratuit în Business Lounge-ul de la VIP A la meciurile oficiale de acasă ale campionilor, inclusiv la cele din competițiile europene. Beneficiezi de loc la fotoliile de la VIP A cu acces direct la Business Lounge”.

„Te conectezi cu persoane noi din lumea de business. Socializezi cu oficiali ai echipei noastre, dar și cu personalități din lumea sportului.

ADVERTISEMENT

Ai mâncare și băutură premium incluse. Primul meci la care ai acces în Business Lounge este cel cu Universitatea Craiova, din etapa a 10-a a Superligii!”, s-a mai arătat în comunicatul CFR-ului.

Dan Petrescu ar fi vrut să nimerească împreună cu West Ham în grupa de Conference League

Dan Petrescu a vorbit despre grupa de Conference League a CFR-ului, recunoscând că și-ar fi dorit să joace împotriva lui West Ham United, adversara FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că a căzut Steaua… FCSB, pardon. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham.

Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar”.

„Ultimul meu în Turcia am pierdut cu 0-2… unde? La Sivasspor. N-am ajuns la poartă, ne-au dominat, ne-au făcut praf. Au jucători de clasă, buget foarte, foarte mare. Toţi atacanţii lor câştigă două milioane, nici pe ăştia nu îi voiam! Iar pe a treia echipă nu o cunosc!”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: