Sport

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0, în turul 2 preliminar al Conference League. Au marcat Jefte, Debeljuh, dar și Feher în proprie poartă. Video

CFR Cluj - Inter Escaldes 3-0 în prima manșă a turului 2 din Conference League, competiție în care clujenii au ajuns după eliminarea din Champions League.
21.07.2022 | 08:50
CFR Cluj  Inter Escaldes 30 in turul 2 preliminar al Conference League Au marcat Jefte Debeljuh dar si Feher in proprie poarta Video
În ciuda „temerilor” lui Dan Petrescu, CFR Cluj nu ar trebui să aibă nici cea mai mică problemă cu andorrezii de la Inter Escaldes. FOTO: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-07-2022
17:31

CFR Cluj - Inter Escaldes 3-0 (Betancor 5 - penalty, Debeljuh 38, Feher 84 - autogol)

Vezi video cele mai importante faze aici.

MIN. 90+3 – Yeboah interceptează un balon, scapă singur către poartă, dar șutează defectuos, și trimite mult pe lângă poartă.

MIN.84 – GOOOL CFR. Feher le mai face un cadou celor de la CFR! Petrila a scăpat singur, a întors către mijlocul careului, iar românul din echipa oaspete greșește grav și trimite balonul în propria poartă.

MIN.64 – Oaspeții au o acțiune mai lungă de atac, finalizată cu un șut tare, din unghi, dar Bălgrădean respinge. Prima lovitură de colț a celor de la Inter Escalades. 

MIN.58 – Ocazie mare pentru CFR Cluj! Șutul lui Debeljuh din centrul careului a fost respins de Munoz cu piciorul.

MIN.53 – Oaspeții ies periculos pe contraatac, dar Soldevila șutează de la 22 metri lateral stânga departe de poartă.

MIN.48 – Petrila scapă spre poartă, în zonă centrală, dar șutează pe lângă bară. O nouă ocazie mare pentru clujeni.

MIN.46 – Petrescu îl scoate pe Păun și-l introduce pe Petrila.

MIN.38 – GOOOL CFR. Un-doi între Jefte Betancor și Păun, Jefte pasează în marginea careului de 6 metri, iar Debeljuh pune latul și deviază mingea în poartă.

MIN.27 – Centrare perfectă de pe banda stângă, Debeljuh reia cu capul din 6 metri, dar portarul Munoz intervine și respinge în corner.

MIN.24 – Lovitură liberă Deac, Debeljuh încearcă să recentreze, dar Feher respinge în corner. Lovitura de colț este executată excelent, dar Boateng, singur, reia, din 10 metri, pe lângă poartă.

MIN.14 – Păun interceptează o minge la 22 de metri de poartă, scapă singur, dar șutează slab, cu latul, și irosește o șansă uriașă.

MIN.5 – GOOOL CFR. Jefte Betancor scoate penalty (șut oprit de românul Raul Feher cu mâna) și tot el execută perfect lovitura de pedeapsă.

MIN. 2 –  Ocazie pentru oaspeți. Cabrera scapă, încearcă un lob de la marginea careului, dar mingea se duce pe lângă poartă.

MIN.1 – A început meciul de la Cluj.

21-07-2022
16:37

Primul 11 al lui CFR Cluj în meciul cu Inter Escaldes

CFR Cluj a publicat pe pagina oficială de Facebook primul unsprezece în partida cu andorrezii. 

Bălgrădean – Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Cvek, Boateng, Deac – Păun, Betancor, Debeljuh. 

Rezerve: Scuffet, Graovac, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Vito, Bordeianu, Yuri, Braun, Muhar, Gal. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul CFR Cluj – Inter Escaldes are loc joi, 21 iulie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul primei manșe a turului 2 preliminar din Conference League, competiție unde ardelenii au ajuns ca urmare a faptului că au fost eliminați în turul 1 preliminar al Champions League de către echipa armeană Pyunik Erevan.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Inter Escaldes, din turul 2 preliminar al Conference League

Întâlnirea CFR Cluj – Inter Escaldes se dispută joi, 21 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Conference League. Clujenii și-au fixat ca nou obiectiv, și de altfel singurul rămas, calificarea în grupele Conference League pentru al doilea an consecutiv.

ADVERTISEMENT

La meciul retur cu Pyunik Erevan din turul 1 preliminar al Champions League au fost neașteptat de mulți spectatori, în jur de 7.000, veniți cu convingerrea că echipa lor va obține o calificare facilă. După ce au asistat la rușinoasa eliminare la lovituri de departajare, ei au cerut demisia conducerii și a antrenorului Dan Petrescu. Este de presupus că la partida de joi seară vom avea o asistență foarte redusă în tribune.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Inter Escaldes

Partida CFR Cluj – Inter Escaldes se joacă joi, 21 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „dr. Constantin Rădulescu din Gruia”, cartierul clujean considerat fieful CFR-iștilor, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Conference League. Ea va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2 și Prima Sport. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Va fi o zi foarte călduroasă joi, 21 iulie, la Cluj, cu termometrul ajungând până la o maximă de 33-34 de grade la ora amiezii. La ora startului partidei, temperatura tot va rămâne ridicată, în jur de 30 de grade, ceea ce necesită pauze de hidratare pe care le poate dicta arbitrul jocului, Aleix de Albuquerque Troleis, 42 ani, din Insulele Faroe, la primul contact cu fotbalul românesc.

Dan Petrescu readuce titularii în formula de start a meciului cu Inter Escaldes

Dan Petrescu a declarat înaintea meciului cu Rapid din prima etapă de campionat, că prioritar este parcursul din Conference League, unde trebuie ajuns în grupe și că din acest motiv titularii vor fi utilizați în Europa, iar în competiția internă va apela la aportul cât mai multor rezerve. Așa s-a întâmplat în meciul cu Rapid, când mulți dintre jucătorii din partida cu Pyunik Erevan au rămas pe bancă.

ADVERTISEMENT

Cum deocamdată portarul italian Scuffet abia a semnat, între buturi va rămâne Cristi Bălgrădean. Revine în centrul apărării uriașul croat Kolinger, iar la mijloc va evolua Hammershoy-Mistrati. În atac e posibil ca pe banda să înceapă cu tânărul Petrila în locul lui Alex Păun. Debeljuh este vârful, lui Petrescu neplăcându-i prea mult spaniolul Jefte Betancor.

Echipele probabile la CFR Cluj – Inter Escaldes

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – Boateng, Cvek – C. Deac, Ad. Păun, Petrila – Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu
  • Inter Escaldes: Coca – G. Arias, Feher, De Nova, C. Rubio – Martinez, Roca, Cabrera – Belhadji, Andreu, J. Rubio. Antrenor: Raul Obiols
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Inter Escaldes

Evident, CFR Cluj nu putea avea decât cote modice la meciul cu Inter Escaldes din Andorra, mai ales că partida are loc în România. Între 1.05 și 1,10 se învârt cotele acordate de casele de pariuri pentru victoria ardelenilor. Un succes la handicap de un gol ajunge numai la cota de 1,25. O bombă de proporții are valoarea 18,00 și doar marcarea ipotetică a unui gol de către oaspeți înseamnă o cotă de 3,00.

Este pentru prima oară când o echipă din România întâlnește una din Andorra în cupele europene. Anul trecut, CFR Cluj, cu Marius Șumudică pe bancă, juca în turul 2 preliminar al Champions League cu Lincoln Red Imps din Gibraltar și se califica în grupele Conference League, dar după două jocuri care nu au fost deloc galopuri de sănătate: 2-1 în Gibraltar și 2-o la retur.

ADVERTISEMENT