Fotbal international

CFR Cluj, introdusă în jocul FIFA 19! Cine sunt cei mai buni jucători şi când se lansează

13.09.2018 | 20:27
CFR Cluj introdusa in jocul FIFA 19 Cine sunt cei mai buni jucatori si cand se lanseaza

CFR Cluj este singura echipă din Liga 1 Betano care a fost introdusă în jocul FIFA 19. Anul trecut, FCSB a fost prezentă în jocul PES 2018, când a participat în faza grupelor din Europa League, competiţie care putea fi jucată în acest joc video.

Campioana României va putea fi găsită la secţiunea “Rest of the World”, alături de Viktoria Plzen, AEK Atena, ŢSKA Moscova, Zenit Sankt Petersburg, Dinamo Zagreb, Olympiakos, Panathinaikos, PAOK sau Şahtior Doneţk. Jocul va apărea în România pe 29 septembrie, dar poate fi deja precomandat din magazinele de specialitate. FIFA 19 costă în acest moment 299 de lei, iar o versiune demo a fost lansată joi, 13 septembrie.

CFR Cluj, introdusă în jocul FIFA 19

După apariţia celor de la CFR Cluj în jocul FIFA 19, fanii formaţiei din Gruia se vor putea revanşa pe umilinţa din dubla cu Dudelange. Din acest an, EA Sports, producătorul jocului, deţine licenţa pentru Liga Campionilor şi Europa League. Astfel, suporterii clujenilor vor putea să o ducă pe CFR Cluj acolo unde Antonio Conceicao nu a putut, în grupele celei de-a doua competiţii europene.

Tot la secţiunea “Rest of the World”, fanii din România vor putea să folosească echipele Slavia Praga şi Sparta Praga. Formaţia pentru care evoluează Bogdan Vătăjelu, Florin Niţă, Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu este la al doilea an în care apare în seria de jocuri FIFA.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, cei mai buni jucători din FIFA 19

Recent, EA Sports a anunţat rating-urile celor mai buni 30 de fotalişti din FIFA 19. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au cele mai bune cifre în joc, cu 94 de puncte. Anul trecut, portughezul avea acelaşi rating, în timp ce argentininaul era evaluat la 93. Cei doi fotbalişti sunt urmaţi, în top 5, de Neymar (92), Kevin De Bruyne (91) şi Luka Modric (91). Între primii cei mai buni zece jucători din FIFA 19 se află şi Jan Oblak, cu un rating de 90, acesta fiind cel mai bun portar din joc.

La polul opus se află Pierce Phillips, jucător legitimat la Cork City (Irlanda), care are un rating de 47, fiind printre cei mai slabi fotbalişti din FIFA 19. Mijlocaşul de 19 ocupă această poziţie, destul de neplăcută, împreună cu alţi 13 jucători.

Ce campionate au fost incluse în FIFA 19

Fanii seriei jocului FIFA 19 vor avea o ofertă tentantă pentru acest an. Primele ligi din Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Chile, China, Columbia, Danemarca, Anglia (plus Chamionship, League One şi League Two), Franţa (plus Ligue 2), Germania (plus 2.Bundesliga şi 3.Liga), Olanda, Italia (plus Serie B), Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Norvegia, Polonia, Portugalia, Irlanda, Arabia Saudită, Scoţia, Spania (plus liga a doua), Suedia, Elveţa, Turcia, Statatele Unite ale Americii. În plus, în joc vor mai putea fi folosite 50 de echipe naţionale.

CFR Cluj, introdusă în jocul FIFA 19
CFR Cluj, introdusă în jocul FIFA 19