Sport

CFR Cluj, ironii după FC Voluntari – FCSB 2-2, rezultat care poate trimite titlul în Gruia: „Fotbalul i-a pedepsit! Mă mir că s-au luptat până acum”

Egalul dintre FC Voluntari și FCSB le poate fi fatal roș-albaștrilor. CFR Cluj e campioană dacă o învinge diseară pe U Craiova. Până atunci, ardelenii și-au ironizat rivala.
15.05.2022 | 10:34
CFR Cluj ironii dupa FC Voluntari  FCSB 22 rezultat care poate trimite titlul in Gruia Fotbalul ia pedepsit Ma mir ca sau luptat pana acum
Helder Luis Lopes Vieira Tavares il consoleaza pe Florin Lucian Tanase aflat la pamant dupa meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 14 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CFR Cluj e în fața unei șanse uriașe. Ardelenii pot deveni campioni în Casa Pariurilor Liga 1 pentru a cincea oară consecutiv. Tot ce trebuie să facă echipa lui Dan Petrescu e să o bată e Universitatea Craiova, după ce FCSB s-a încurcat pe Național Arena, scor 2-2, cu FC Voluntari.

CFR Cluj se pregătește să sărbătorească un nou titlu de campioană. Cristi Balaj și-a luat peste picior rivala

După remiza roș-albaștrilor cu ilfovenii, conducerea lui CFR Cluj a oferit și ea o primă reacție. Președintele Cristi Balaj a fost ironic cu fotbaliștii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple.

Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor. 

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”, a declarat Balaj, la TV Prima Sport 1.

Fost arbitru FIFA, președintele ardelenilor a analizat și golul din ofsaid marcat de FC Voluntari. Balaj este de părere că asistentul Valentin Avram nu a greșit în momentul în care nu l-a semnalizat în poziție de afară din joc pe marcatorul Cristi Costin.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a adăugat Cristi Balaj.

Astăzi, de la ora 21:30, CFR Cluj primește în Gruia vizita Universității Craiova. Oltenii nu mai au nicio miză după ce au fost eliminați din Cupa României, iar în campionat sunt nevoiți să se mulțumească cu locul al treilea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf au făcut un drum de șapte ore cu autocarul până la Cluj, după ce au fost pedepsiți de Mihai Rotaru, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Câștigător Liga 1: 7,00 este cota pentru „FCSB campioană”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: