Sport

CFR Cluj își cheamă suporterii în tribune la derby-ul cu Universitatea Craiova. Cât costă cel mai ieftin bilet

CFR Cluj joacă la foc automat. După deplasarea la Ballkani, campioana va primi vizita lui U Craiova. Ardelenii vând deja bilete pentru derby.
07.09.2022 | 11:55
CFR Cluj isi cheama suporterii in tribune la derbyul cu Universitatea Craiova Cat costa cel mai ieftin bilet
CFR Cluj își cheamă suporterii în tribune la derby-ul cu Universitatea Craiova. Cât costă cel mai ieftin bilet. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregătește pentru debutul în UEFA Europa Conference League. Campioana României face parte din Grupa G, acolo unde se va duela cu Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani. Kosovarii sunt primii care vor ieși în calea echipei lui Dan Petrescu. După acest meci, CFR are derby în SuperLiga, cu Universitatea Craiova.

Au fost puse în vânzare biletele pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova

În partida cu Ballkani, programată joi, 8 septembrie, de la ora 19:45, Dan Petrescu nu se va putea baza pe serviciile lui Cristi Manea. Fundașul dreapta a suferit o accidentare, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Conducerea campioanei României se gândește deja la derby-ul cu U Craiova, care va avea loc în Gruia, duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30, și a scos la vânzare biletele. Cel mai ieftin tichet costă 15 lei, la peluză.

La derby-ul cu oltenii, fanii lui CFR Cluj își vor putea achiziționa și noile pachete Business Lounge. Deși costă cel mai mult, acest tip de bilete le oferă și o sumedenie de beneficii suporterilor.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au și o surpriză pentru părinții care vor să își aducă la meci copiii. Cei cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit la derby-ul etapei a 10-a din SuperLiga.

„START LA BILETE PENTRU MECIUL CU UNIVERSITATEA CRAIOVA ⚽️ ETAPA A 10-A, DUMINICĂ, 21:30!

𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘  https://www.bilete.ro/cfr-cluj-universitatea-craiova-super…/

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor pentru meciul 🆚 Univ. Craiova:

Business Lounge VIP A, sect 7 și 8 (protocol inclus) – 500 lei
VIP B – 80 lei
VIP A – 60 lei
Tribuna 1 – 30 lei
Tribuna 2 – 25 lei
Peluză – 15 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE DE LA PELUZA 1:
VINERI (9 SEPT) – 12:00 – 17:00
SÂMBĂTĂ (10 SEPT) – 12:00 – 16:00
DUMINICĂ (11 SEPT) – 12:00 – 21:30

ADVERTISEMENT

Copiii sub 7 ani au intrare gratuită la acest meci!
Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil!”, a anunțat CFR Cluj, pe Facebook.

CFR Cluj are amintiri plăcute de la ultima vizită a Universității Craiova. S-a întâmplat în penultima etapă a play-off-ului trecut, când gazdele s-au impus cu 2-1 și au câștigat titlul pentru al 5-lea an la rând.

În actuala ediție de campionat, echipa lui Dan Petrescu nu are cel mai reușit start. După nouă etape, dar cu două meciuri restanță, CFR Cluj este pe locul 7 în SuperLiga, cu 12 puncte.

  • 22.198 este capacitatea stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”
ADVERTISEMENT