Sport

CFR Cluj își poate rezolva bugetul, oferte importante pentru 4 titulari: „Unul sau doi pot pleca”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, anunță că ardelenii au oferte importante pentru patru titulari ai lui Dan Petrescu, iar o parte dintre ei ar putea fi cedați în această vară.
18.06.2022 | 22:49
CFR Cluj isi poate rezolva bugetul oferte importante pentru 4 titulari Unul sau doi pot pleca
CFR Cluj a renunțat până acum la 11 jucători și a transferat alți 6. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost cea mai activă echipă din Casa Pariurilor Liga 1 pe piața transferurilor, însă Cristi Balaj a dezvăluit că ardelenii ar putea și încasa sume consistente din vânzarea de jucători.

Dan Petrescu tremură! 4 jucători importanți ar putea pleca de la CFR Cluj: „Am cheltuit mai mult decât am vândut”

Cristi Balaj a declarat pentru Orange Sport că Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng și Claudiu Petrila ar putea pleca de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are datorii de peste 26 milioane de euro, iar vânzarea unor jucători ar putea să atenueze din pierderile lui Neluțu Varga: „Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare”.

Oficialul campioanei României îi liniștește însă pe suporterii CFR-ului și explică faptul că cei patru ar putea pleca doar dacă vor primi oferte extrem de avantajoase pentru club: „Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța”.

ADVERTISEMENT

La câți jucători de bază e dispusă CFR Cluj să renunțe: „Să plece toți e o șansă mult prea mică”

Cristi Balaj a spus însă că CFR Cluj ar putea să vândă jucători: „Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți.

Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare”, a mai explicat oficialul campioanei României pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce jucători au plecat de la CFR Cluj până acum

Rachid Bouchenna și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul central algerian a semnat cu FCSB.

Însă lista plecărilor din Gruia este mult mai mare: Sigurjonsson, Omrani, Hoban, Susic, Fofana, Neguț, Hindrich, Dimitrov, Ciobotariu, Cvek, Ispas, Paraschiv, Roger, Florin Ștefan și Costache au plecat deja de la CFR Cluj, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Alex Chipciu nu mai are nicio șansă să continue la campioana României.

ADVERTISEMENT

Ce jucători a transferat CFR Cluj în această vară

CFR Cluj a fost cea mai activă echipă pe piața transferurilor din Casa Pariurilor Liga 1 și la capitolul sosiri. Campioana României a adus nu mai puțin de șase jucători, în frunte cu Jefte Betancor, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Sub comanda lui Dan Petrescu au mai ajuns: Christopher Braun (FC Botoșani, liber de contract), Karlo Brucic (FC Koper), Vito Hammershoy-Mistrati  (Randers), Karlo Muhar (Lech Poznan) și Denis Kolinger (Vejle BK).

  • 15 jucători au plecat până acum de la CFR Cluj, care a adus alți 6 fotbaliști
ADVERTISEMENT