Sport

CFR Cluj – Jablonec 2-0, ultimul meci în Conference League. Debeljuh aduce victoria cu o dublă de efect. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul CFR Cluj - Jablonec, programat joi, 9 decembrie, de la ora 19:45 în etapa a 6-a, ultima, a grupei D din Conference League
09.12.2021 | 21:25
CFR Cluj  Jablonec 20 ultimul meci in Conference League Debeljuh aduce victoria cu o dubla de efect Video
ADVERTISEMENT
09-12-2021
17:06

CFR Cluj - Jablonec 2-0. Ultimul meci din Conference League

Min. 81: GOOOOL CFR Cluj! 2-0. Debeljuh reușește dubla

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45: GOOOOL CFR Cluj! 1-0. Debeljuh înscrie cu o lovitură de cap, din centrarea lui Manea.

Min. 25: Bordeianu greșește în careu, iar Kratochvil șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 7: Camora scoate de pe linia porții o minge trimisă de cehi.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Adjei-Boateng, Bordeianu, Păun – Omrani, Debeljuh, Deac
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Ciobotariu, Susic, Costache, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan 
Antrenor: Dan Petrescu 

Jablonec: Hanus – Holik, Martinec, Zeleny, Surzyn – Malinsky, Houska, Hubschman, Kratochvil, Pilar – Cvancara 
Rezerve: Vajner, Hruby, Vanicek, Stepanek, Povazanec, Smejkal, Dolezal, Kubista, Haitl 
Antrenor: Petr Rada

Meciul CFR Cluj – Jablonec are loc joi, 9 decembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 6-a, ultima, a grupei D din Conference League.

Din păcate, campioana României va încheia faza grupelor pe ultimul loc, pentru că înaintea acestei partide are doar un punct, iar adversara din această seară, locul 3, are 6 puncte şi încă mai speră să termine pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Jablonec din grupele Conferencea League

Întâlnirea CFR Cluj – Jablonec se desfăşoară joi, 9 decembrie, de la ora 19:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş şi va beneficia de accesul publicului în proporţie de 50 la sută din capacitatea arenei.

Nu vor avea însă acces decât spectatorii care vor prezenta la intrare documentul certificat COVID, care să ateste schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală. Chiar şi aşa, jucătorii lui Dan Petrescu pot avea parte de susţinere din partea fanilor, dacă acestora le-a trecut supărarea pe favoriţii lor.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Jablonec

Partida CFR Cluj – Jablonec se joacă joi, 9 decembrie, de la ora 19:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe micile ecrane de către postul PRO X. O mai puteţi însă urmări şi dacă veţi accesa site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Cluj, este o zi rece, cu temperatură maximă 7 grade, în jur de 4-5 la ora jocului, dar fără precipitaţii, de vineri urmând a se produce un proces de răcire accentuată, cu mari şanse de precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Va arbitra acest joc germanul Harm Osmers, 36 ani, din Hannover, arbitru FIFA şi UEFA de categoria a doua, care a condus anul acesta amicalul U21 Italia – România 4-2.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Jablonec

Antrenorul Dan Petrescu nu are absenţe notabile în perspectiva acestei întâlniri şi poate utiliza cea mai bună formulă de echipă în opinia sa. Ar putea apărea de la început sau pe parcursul jocului şi atacantul Dennis Alibec, reprimit în lot după conflictul cu tehnicianul campioanei României care a dus la excluderea sa.

Faptul că nu are jucători cu probleme este un lucru bun pentru cel supranumit Bursucul. Asta pentru că orgoliul lui Dan Petrescu duce la utilizarea unei echipe puternice, dorinţa antrenorului clujenilor fiind de a obţine prima victorie din grupele Conference League în al 12-lea ceas.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la CFR Cluj – Jablonec

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Ad. Păun. Antrenor: Dan Petrescu
  • Jablonec: Hanus – Holik, Kubista, Zeleny, Surzyn – Hübschman – Malinsky, Houska, Kratochvil, Pilar – Cvancara. Antrenor: Petr Rada

Vor să mai acopere din gaura financiară cu cele trei puncte

Dincolo de orgoliul lui Petrescu de a nu termina grupa fără măcar această victorie, se mai află şi substratul financiar. CFR trece printr-o perioadă dificilă la acest capitol, cu restanţe importante la salariile lunare faţă de jucători sau de o parte dintre aceştia, şi la victorie într-un meci de Conference League UEFA plăteşte 500.000 de euro.

Aceşti bani ar veni de minune acum, în preajma Sărbătorilor, pentru că s-ar putea achita o parte dintre restanţe şi s-ar evita astfel o reacţie periculoasă din partea jucătorilor de a încerca să îşi depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Jablonec

Pentru bookmakeri, este considerată o partidă echilibrată, dovadă şi cotele primite de cele două echipe. CFR este uşor favorită, cotă 2,35 faţă de 2,90 cât a primit Jablonec. De asemenea, cota la şansă dublă 1X este de 1,40, deşi echipa care are interes mare în acest joc este Jablonec.

O victorie la Cluj, coroborată cu un eşec sau un egal al actualei ocupante a locului 2, Randers, ar echivala cu calificarea în primăvara europeană pentru gruparea cehă. Numai că amintirile clujenilor legate de fotbalul ceh nu sunt prea bune, fiind eliminaţi atât de Slavia cât şi de Sparta Praga, evident în ani diferiţi.

ADVERTISEMENT