Fotbal intern

CFR Cluj l-a readus în club pe fostul portar Nuno Claro! Portughezul a câștigat opt trofee în Gruia

23.10.2019 | 15:10
Fostul portar al echipei CFR Cluj, Nuno Claro, a fost readus în cadrul clubului
ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipei CFR Cluj, Nuno Claro, a fost readus în cadrul clubului pentru care a evoluat ca jucător în perioada 2007 – 2013. Portughezul care și-a încheiat cariera în vara anului 2015 a câștigat opt trofee cu gruparea din Gruia, trei titluri de campiona, trei Cupe și două Supercupe ale României.

CFR Cluj l-a readus în club pe fostul portar Nuno Claro

”Fostul mare portar al CFR-ului, Nuno Claro, revine în Gruia! Începând de mâine (n.r. – joi), Nuno se va alătura familiei CFR-iste și va fi antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori a clubului nostru! Așa cum v-am obișnuit până acum, am readus alături de noi fotbaliști care au scris istorie pentru clubul nostru, iar Nuno este unul dintre ei!”, se arată în comunicatul prin care CFR Cluj anunță revenirea lui Nuno Claro.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 42 de ani, Nuno Claro și-a început cariera de portar la echipa Acadomico Viseu, iar apoi a jucat în cariera sa la formațiile Fafe, Pacos Ferreira, Trofense, Gondomar, Moreirense, Nelas, CFR Cluj, Poli Timișoara și Inter Olt Slatina.

Nuno Claro în timpul unui antrenament când era portarul echipei CFR Cluj

Rennes n-a mai câștigat de două luni

Anunțul revenirii lui Nuno Claro a fost făcut cu o zi înainte de meciul Rennes – CFR Cluj, din etapa a treia a fazei grupelor Europa League. Întâlnirea din Franța va avea loc joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rennes este un club patronat de Francois-Henri Pinault, un om de afaceri cu o avere de 30 de miliarde de dolari și care este căsătorit cu actrița Salma Hayek. Francezii traversează o perioadă extrem de proastă, nemareușind să obțină o victorie de două luni.