Fotbal intern

CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB! Condiţiile transferului

08.08.2018 | 13:10
CFR Cluj la refuzat pe Jubal fundasul dorit de FCSB Conditiile transferului

CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB. FANATIK.RO a anunţat că brazilianul este jucătorul dorit de FCSB, însă fundaşul ar fi putut să ajungă în această vară la campioana României.

Jubal Rocha Mendes Junior este aproape să semneze cu FCSB, după ce a fost refuzat de CFR Cluj în această vară. FANATIK.RO a aflat că fundaşul de 24 de ani a fost propus campioanei României, care ar fi putut să-l transfere sub formă de împrumut de la Arouca. Portughezii cereau 300.000 de euro pentru a-l lăsa să joace un sezon în Gruia, ca mai apoi, clujenii să mai plătească un milion de euro pentru un transfer definitiv.

CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB

CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB. Edi Iordănescu, antrenorul de atunci al clujenilor, şi-a dat acordul pentru ca fundaşul brazilian să semneze cu formaţia din Gruia, însă Bogdan Mara a renunţat la mutare, considerând că jucătorul este prea scump. FCSB s-a înţeles cu fundaşul brazilian, iar cluburile au ajuns deja la un acord în privinţa sumei de transfer. Portughezii ar urma să primească 650.000 de euro, iar Gigi Becali a anunţat şi ce salariu va avea jucătorul în tricoul roş-albaştrilor.

“Le dau şi lor 2-300.000 acolo, nici nu ştiu echipa. Am negociat salariul, pleacă de la 180.000 de euro anual şi ajunge la 220.000. Este un contract pe patru ani, 180.000 de euro ia în primul an, 200.000 în cel de-al doilea şi al treilea şi 220.000 în ultimul an. Nu l-am văzut, am mers pe mâna lui Meme, dacă el zice aşa… Mă pricep eu la fundaşi centrali, de unde să ştiu? Nu stau eu, la fundaş trebuie să te uiţi la el 30 de meciuri, să dea cu capul, să aibă viteză, tehnică. Eu văd atacantul 5 scunde, îmi place şi gata, îl iau. Vor şi ei impresarii, dar le-am dat, ce să fac. Mi-e frică din cauză că nu am fundaş central, ce să fac dacă dau pe lângă ele. Normal că vine în locul lui Bălaşa. Direct titular, în meciul cu ăsta, cu Gaz Metan Mediaş. Nu mai aştept nimic, mâine vine jucătorul. Ei pleacă acum, sunt la aeroport”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali este sigur că va da lovitura cu Jubal Rocha Mendes Junior, iar Mihai Stoica i-a transmis patronului FCSB că brazilianul nu poate fi comparat cu niciun alt fundaş central. “L-am rugat pe Mihai Stoica să facă nişte comparaţii cu fundaşi centrali. A zis că nu face comparaţii că nu are cu cine, că e prea valoros. Pe mine mă interesează să fie bun la faze fixe, la cornere, că acolo am eu emoţii”, a susţinut Gigi Becali la PRO X.

CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB
CFR Cluj l-a refuzat pe Jubal, fundaşul dorit de FCSB