Fotbal intern

CFR l-a transferat pe Mate Males! Vezi pe ce perioadă a semnat. Foto

20.06.2018 | 15:41
CFR la transferat pe Mate Males Vezi pe ce perioada a semnat Foto

CFR Cluj l-a transferat pe Mate Males, un mijlocaș în vârstă de 29 de ani care a jucat ultima dată pentru HNK Rijeka, echipă la care a evoluat și Florentin Matei, fotbalistul care a jucat ultima dată la Astra Giurgiu.


Update 17:00. CFR Cluj a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Iată anunțul postat de ardeleni pe pagina de Facebook.

“Bun venit, Mate Maleš!

CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului croat Mate Maleš! În vârstă de 29 de ani, fotbalistul a semnat astăzi cu CFR în cantonamentul echipei din Brașov, iar de mâine va începe antrenamentele alături de noii coechipieri.

Maleš a jucat în cariera sa la Dinamo Zagreb, Lokomotiv Zagreb și HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat în ultimele 5 sezoane, bifând 127 de meciuri. Mijlocașul de 29 de ani are trei trofee câștigate: două titluri de campion al Croației cu Dinamo Zagreb și HNK Rijeka, dar și o Cupă a Croației, obținută tot cu HNK Rijeka.

Bun venit la CFR, Mate! Dobro dosao, Mate!”

Mate Males s-a pozat alături de Bogdan Mara, după ce a fost transferat de CFR Cluj.
Mate Males a fost transferat de CFR Cluj în această vară. Croatul s-a fotografiat alături de Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor.

Mate Males este primul jucător care a fost transferat de CFR Cluj în mandatul lui Edward Iordănescu, antrenorul care a trecut pe banca campioanei României după ce Dan Petrescu a plecat în China. FANATIK.RO a aflat că Mate Males a semnat pe două sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. Edward Iordănescu a fost cel care a dorit ca mijlocașul să ajungă la CFR Cluj.

Mate Males, jucătorul transferat de CFR Cluj, a fost căpitan la Rijeka

Cotat de site-urile de specialitate la 850.000 de euro, Mate Males a fost căpitanul formației Rijeka. Noul jucător al CFR-ului a evoluat într-un amical cu Elveția, scor 2-2, atunci când a evoluat alături de Perisic, Ivica Olic, Rakitic, Kovacic sau Lovren.

CFR Cluj l-a transferat pe Mate Males.
Mate Males s-a pozat alături de Djokovic, după ce a fost transferat de CFR Cluj.

Pe parcursul carierei, Mate Males a evoluat pentru Dinamo Zagreb, NK Locomotiva, NK Zagreb și Rijeka.