Fotbal intern

CFR Cluj l-a vândut pe Jakub Vojtus! Destinație surprinzătoare pentru atacant. Fanatik confirmat

26.01.2021 | 15:25
CFR Cluj la vandut pe Jakub Vojtus Destinatie surprinzatoare pentru atacant Fanatik confirmat
CFR Cluj l-a vândut pe Jakub Vojtus! Destinație surprinzătoare pentru atacant. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a vândut pe atacantul Jakub Vojtus. Transferat din postura de jucător liber după ce și-a încheiat contractul cu Academica Clinceni în vară, Vojtus pleacă după doar 6 luni petrecute în Gruia. Din informațiile FANATIK, atacantul s-a transferat la echipa de prima ligă din Ungaria, Mezőkövesd.


UPDATE, 26 ianuarie, ora 15:25 / Clubul CFR Cluj a confirmat oficial că a ajuns la un acord cu gruparea maghiară Mezőkövesd Zsóry FC pentru transferul atacantului adus liber de contract vara trecută.

ADVERTISEMENT

Mutarea a fost anunțată de FANATIK încă din data de 21 ianuarie.

Mulțumim, Jakub Vojtuš!

Clubul CFR 1907 Cluj și formația Mezőkövesd Zsóry FC din prima ligă ungară au ajuns la un acord…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 26 ianuarie 2021


Jakub Vojtus nu a confirmat așteptările la CFR Cluj. A evoluat în 11 meciuri pentru echipa ardeleană, 7 în Casa Pariurilor Liga 1, 3 în Europa League și 1 în Cupa României, însă nu a reușit să marcheze niciun gol.

Din informațiile FANATIK, atacantul a fost dorit și de Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt, însă ardelenii au ales varianta unui transfer definitiv, în Ungaria la Mezőkövesd, echipă aflată pe locul 8 în clasament.


Știre inițială 21 ianuarie, ora 15:31

CFR Cluj l-a vândut pe Jakub Vojtus! Mezőkövesd a plătit 100.000 de euro pe jucător

Echipa maghiară a avut cea mai bună clasare din istorie anul trecut, când au reușit să termine pe locul 4 în prima ligă maghiară. Totodată, Mezőkövesd a jucat în stagiunea precedentă și prima finală de Cupa Ungariei din istoria clubului, pierdută cu 1-2 în fața lui Honved Budapesta.

FANATIK a aflat că suma de transfer este de 100.000 de euro, astfel că CFR Cluj a reușit să scoată un profit bun în schimbul atacantului care a venit în vară din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Vojtus, al doilea jucător plecat de la CFR Cluj după Ivica Zunic

Jakub Vojtus este al doilea fotbalist de la CFR Cluj care pleacă în această iarnă după Ivica Zunic, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Ca și în cazul lui Vojtus, Ivica Zunic nu a reușit să se impună la CFR, astfel că a fost pus pe liber de Edi Iordănescu.

Am putea să mai asistăm la plecări de la campioana României. Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, însă are cerințe exagerate pentru a continua în Gruia, astfel că oficialii CFR-ului sunt dispuși să îl vândă pe atacant.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, start lansat în 2021! E la un punct de lider

Prețul cerut se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro. Billel Omrani a avut probleme cu accidentările în ultimul an calendaristic și în actuala stagiune a strâns doar 8 meciuri pentru campioana României, fără să marcheze niciun gol.

CFR Cluj a început ca din pușcă returul din Casa Pariurilor Liga 1 și îi suflă în ceafă liderului FCSB, având un punct mai puțin decât echipa antrenată de Toni Petrea. Edi Iordănescu are 5 victorii și un egal de la venirea lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Jakub Vojtus
  • 100.000 de euro a luat CFR Cluj în schimbul jucătorului

 

ADVERTISEMENT