Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, la un pas să-l piardă pe Simone Scuffet: „E pe lista unei echipe de Serie A!”. Video Exclusiv

Simone Scuffet este dorit de o echipă din Serie A, a anunțat Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
03.02.2023 | 12:35
CFR Cluj la un pas sal piarda pe Simone Scuffet E pe lista unei echipe de Serie A Video Exclusiv
Simone Scuffet, dorit în Serie A. Anunțul a fost făcut de Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICISimone Scuffet, unul dintre jucătorii de bază ai campioanei, este dorit în Serie A.

Simone Scuffet este urmărit de o echipă de Serie A, după cum a anunțat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA! Ar putea să plece de la CFR Cluj în următoarea perioadă de transferuri

VEZI VIDEO MAI JOS

Oficialul ardelenilor a reamintit că Simone Scuffet rămâne un portar cu nume în fotbalul italian. Ba chiar a fost o perioadă în care acesta a fost în calcule inclusiv la naționala Italiei.

ADVERTISEMENT

“Scuffet este urmărit de echipe din Italia. În Italia se știa despre el, a fost și la echipa națională una dintre variantele pentru Buffon. Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”, a anunțat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Simone Scuffet a fost în lotul Italiei, ca al treilea portar după Buffon și Donnarumma, în iunie 2017, la un meci din preliminariile World Cup 2018, cu Liechtenstein. Apoi, câteva zile mai târziu a stat pe bancă și în amicalul Italiei cu Uruguay.

ADVERTISEMENT

Simona Scuffet, prestații excepționale în acest sezon la CFR Cluj. A închis poarta campioanei în 20 de partide dintre cele 29 disputate în toate competițiile

Simone Scuffet a fost titular pentru CFR Cluj în 29 de partide în toate competițiile, dintre care 18 în SuperLiga. A avut nu mai puțin de 16 partide în care nu a încasat gol. Iar în total a primit doar 20 de goluri în cele 29 de partide.

Totuși, Simone Scuffet a rămas pe banca de rezerve în ultima partidă disputată de CFR Cluj, pe terenul celor de la FC Voluntari. Răzvan Sava a fost titular și a reușit și el să țină poarta intactă în fața ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Sava a fost ales ca titular în dauna lui Scuffet pentru a acoperi locul de U21, în condițiile în care Petrila avea unele probleme medicale. Scuffet este așteptat să revină în poarta CFR Cluj pentru duelul cu FCSB, din etapa 24. Asta în ciuda faptului că Dan Petrescu a precizat că Sava ar putea fi titular și contra FCSB.

Dan Petrescu a riscat în partida cu FC Voluntari și l-a folosit pe Radu Sava ca titular. Spune că ar putea merge pe aceeași variantă și cu FCSB

Astăzi am riscat, am jucat cu Sava în poartă, niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta. Dacă pierdeam, era vina mea, pentru că Scuffet era într-o formă extraordinară.

ADVERTISEMENT

Mă bucură prestația lui Sava, chiar a dat siguranță. Nu se știe ce facem etapa viitoare, mai sunt cinci zile de antrenament. E posibil să apere Sava și cu FCSB, depinde cum se vor antrena Petrila și Bîrligea, pentru că ei sunt principalii ‘underi’ de la noi”, declara Dan Petrescu după partida cu FC Voluntari, conform Digi Sport.

Simone Scuffet, 26 de ani, a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. Este în acest moment cotat la 1,2 milioane de euro. CFR Cluj îl mai are în lot și pe Cristi Bălgrădean, de care face eforturi să scape din cauza salariului foarte mare pentru postura actuală, de al treilea portar.

CFR Cluj este pe primul loc în SuperLiga după 23 de etape disputate, cu 50 de puncte acumulate. În următoarea etapă, campioana va înfrunta pe FCSB pe propriul teren.

 

ADVERTISEMENT
Tags: