Fotbal intern

CFR Cluj, călătorie cu peripeții în Malta! Ardelenii au ajuns la meciul cu Floriana. Luni, deplasarea a fost pusă în pericol. Foto

18.08.2020 | 14:19
CFR Cluj calatorie cu peripetii in Malta Ardelenii au ajuns la meciul cu Floriana Luni deplasarea a fost pusa in pericol Foto
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o noapte și o dimineață agitată, înainte de deplasarea în Malta, pentru primul tur preliminar din Ligă. Din cauza crizei COVID-19, zborurile spre micuțul stat din Mediterană sunt restricționate, Malta fiind una dintre țările de pe lista galbenă, în care românii trebuie să stea în carantină 14 zile, la dus și la întors.


UPDATE, ora 14:20. Delegația celor de la CFR Cluj a ajuns în Malta, în cursul zilei de marți. Deplasarea a fost pusă în pericol de interdicțiile de zbor în contextul pandemiei de COVID-19, Malta fiind în zona galbenă, iar cetățenii români care pleacă și vin din Malta trebuie să stea 14 zile în carantină. Astfel, meciul Floriana – Malta se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT
CFR Cluj, călătorie cu peripeții în Malta! Ardelenii au ajuns la meciul cu Floriana. Luni, deplasarea a fost pusă în pericol. Foto

Iar, campioana României a trăit în suspans. Restricțiile au fost anunțate de România luni seara, astfel că, delegația campioanei a trebuit să aștepte până cu două ore înainte de zbor pentru a obține derogările de la MAI și MAE.

Oficialii celor de la CFR Cluj au primit derogările speciale din partea Ministerului Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne pentru a decola către Malta. Clujenii vor pleca în jurul orei 11:00 spre Malta.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, la un pas să piardă cu 0-3 meciul cu Floriana din Liga Campionilor!

CFR Cluj va debuta miercuri, de la ora 22:00, în noul sezon din preliminariile Ligii Campionilor. Campioana României a fost informată seara zilei de luni că nu vor putea să facă deplasarea în Malta, zborurile fiind suspendate.

Dacă cei de la CFR Cluj nu ar fi reușit să plece în Malta pentru meciul din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, confruntarea putea fi anulată dacă restricțiile ar fi rămas în vigoare. Asta ar fi însemnat victorie la masa verde pentru FC Floriana.

ADVERTISEMENT

Malta, pe lista galbenă a restricțiilor COVID-19!

Malta este una dintre țările europene aflate pe lista galbenă, în care cei care ajung trebuie să stea 14 zile în carantină. La fel și în sens invers, cei care vin trebuie să rămână carantinați timp de 14 zile.

Ardelenii se confruntă și cu probleme de lot cauzate de noul coronavirus. Alexandru Păun este în continuare izolat de colegii săi, fiind depistat pozitiv la ultimele teste. El nu a reușit de o lună să scape de COVID-19, fiind primul jucător infectat de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu revine pe banca celor de la CFR Cluj

Damjan Djokovic a scăpat de COVID-19, însă nu va juca după ce a fost și el nevoit să stea izolat o bună perioadă de timp. Dan Petrescu s-a vindecat și va putea sta pe banca echipei sale în meciul cu Floriana.

Antrenorul campioanei nu a putut să stea pe bancă la ultimele trei meciuri din campionat. Valeriu Bordeanu este omul care a condus echipa în confruntările câștigate cu FC Botoșani (1-0), FCSB (2-0) și Universitatea Craiova (3-1).

 

ADVERTISEMENT
Tags: