Sport

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 din Liga Campionilor, după ce a eliminat-o pe Lincoln! Ardelenii, siguri de prezența în grupele Conference League

CFR Cluj a trecut de Lincoln Red Imps cu scorul general de 4-1, după 2-1 în Gibraltar și 2-0 în Gruia. Campioana României va juca astfel în turul 3 preliminar al UEFA Champions League și și-a asigurat prezența în grupele UEFA Conference League
28.07.2021 | 22:20
CFR Cluj sa calificat in turul 3 din Liga Campionilor dupa ce a eliminato pe Lincoln Ardelenii siguri de prezenta in grupele Conference League
ADVERTISEMENT
28-07-2021
17:30

CFR Cluj - Lincoln Red Imps 2-0 (Cestor 18, Sigurjonsson 58) (4-1)

Vezi video cele mai importante faze AICI

Min. 58 – GOOOL CFR Cluj!!! Sigurjonsson face 2-0 cu o execuție superbă din lovitură liberă! Mingea ajunge direct în vinclul porții lui Soler Ortuno.

Min. 27 – Jocul se mută rapid la poarta cealaltă și CFR Cluj trece pe lângă 2-0. Soler Ortuno apără mingea expediată de Chipciu.

Min. 26 – Oaspeții au o ocazie imensă să restabilească egalitatea! Arlauskis îi blochează in extremis pe Kike Gomez și pe Brito.

Min. 18 – GOOOL CFR Cluj!!! Mike Cestor deschide scorul cu al treilea său gol în tricoul ardelenilor.

Min. 1 – A început meciul!

28-07-2021
16:46

Echipele de start

Acestea sunt echipele de start la meciul CFR Cluj – Lincoln Red Imps, în manşa secundă din turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Graovac, Cestor, Camora – Hoban, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Păun – Debeljuh. Rezerve: Bălgrădean, Ciobotariu, Costache, Fofana, Hindrich, Itu, Latovlevici, Omrani, Petrila, Rodriguez, Tahiri. Antrenor: Marius Şumudică.

Lincoln Red Imps: Soler Ortuno – Wiseman, Chipolina, Lopes, Toscano Seranno – Yahaya, Rosa, Carralero – Walker, Kike Gomez, Brito. Rezerve: Goldwin, Casciaro, Gomez, Kovalonoks, Moore, Ocran, Ronan, Sergeant, Torilla, Valarino. Antrenor: Raul Castilla Perez.

Meciul CFR Cluj – Licoln Red Imps are loc miercuri, 28 iulie, cu începere de la ora 20:30 în cadrul manşei secunde din turul 2 preliminar al Champions League. Primul joc, disputat pe terenul echipei din Gibraltar nu a fost deloc o simplă excursie pentru campioana României, care abia s-a impus, cu scorul de 2-1.

Unde se joacă CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Confruntarea CFR Cluj – LincolnRed Imps se dispută miercuri, 28 iulie, de la ora 20:30, în urbea ardeleană, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia, în manşa a doua a turului 2 preliminar din Champions League şi din nou publicul va avea posibilitatea de a umple maxim 50 la sută din capacitatea stadionului.

ADVERTISEMENT

Oricum, nici numele şi valoarea scăzută a adversarului şi faptul că ne aflăm în perioada de vacanţe şi concedii nu duc spre ideea că vor fi foarte mulţi fani ai CFR-ului în tribune, oamenii aşteptând posibilul duel cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar. În plus, nu vor avea acces decât vaccinaţii complet sau cei cu teste negative pe 72 de ore.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Partida CFR Cluj – Lincoln Red Imps se joacă miercuri, 28 iulie, de la ora 20:30 pe stadionul “dr. Constantin Rădulescu” din oraşul de pe Someş şi este televizată în direct de posturile Digi Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, ziua de miercuri, 28 iulie, se anunţă cu probleme în ceea ce priveşte vremea. Va fi cald, peste 30 de grade, dar există şi ameninţări serioase de ploaie însoţită de intensificări puternice ale vântului şi acest lucru ar putea fi posibil chiar şi seara, aproape de ora meciului. Va arbitra acest meci israelianul Yigal Frid, aflat la primul lui joc în Champions League. A mai condus două jocuri în preliminarii Europa League sezonul trecut şi unul în urmă cu doi ani.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Marius Şumudică va fi din nou lipsit de fundaşul central Andrei Burcă, a cărui recuperare merge mult mai greu decât s-a crezut şi această problemă medicală este şi cea care a oprit, momentan, transferului jucătorului în campionatul Emiratelor Arabe Unite, la Al Ain.

ADVERTISEMENT

Unele probleme le acuză şi atacantul francez Billel Omrani, însă în mod normal el ar trebui să facă parte din lotul lui Marius Şumudică pentru acest meci la care, evident, nefiind trecut pe lista UEFA, nu a fost convocat Denis Alibec, fostul său elev de la Astra. Sunt însă şanse dacă se va trece de Lincoln, cum ar fi absolut firesc, să îl vedem măcar pe bancă în următorul tur.

În cazul în careva obține calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, CFR Cluj va avea garantată prezența în grupele UEFA Conference League, dar și în play-off-ul UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Șumudică nu concepe să rateze prezenţa în turul 3 preliminar al Champions League

Recunoscut ca un tehncian coleric, Şumudică a digerat greu rezultatul de la pauză din Gibraltar cu Lincoln conducând cu 1-0 și a fost un car de nervi la adresa jucătorilor. Aceştia au reuşit în cele din urmă să întoarcă rezultatul şi să câştige meciul, însă Şumudică nici aşa nu a fost mulţumit de evoluţia echipei sale.

Drept urmare el nu s-a sfiit să declare public faptul că îşi va arunca licenţa de antrenor în foc dacă va rata calificarea în turul 3 preliminar şi că intenţionează să facă acelaşi lucru şi cu carnetele jucătorilor. A pus astfel o presiune serioasă asupra jucătorilor şi rămâne de vâzut cât de benefic este acest lucru.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Lincoln Red Imps

Pentru casele de pariuri nu există temerile lui Marius Şumudică. Pentru ele vorbesc doar cifrele, care arată echipa ardeleană drept favorită imensă să câştige şi acest al doilea meci. Cota la victorie este 1,10 în timp ce o imensă surpriză din partea oaspeţilor ajunge la astronomica valoare de peste 25 la sută.

Este absolut normal să vedem superfavorită formaţia clujeană, care a avut în ultiii ani evoluţii destul de apreciate pe teren propriu pe teren propriu, printre cele care le-a luat scalpul aflându-se şi Lazio, Rennes sau Celtic Glasgow iar în turul 1 preliminar Borac Banja Luka a plecat cu trei goluri la pasiv.

 

 

ADVERTISEMENT