Fotbal intern

Oficial! Ben Youssef a semnat cu CFR Cluj! Ce contract are fundașul central. Update exclusiv

04.11.2020 | 10:59
Oficial Ben Youssef a semnat cu CFR Cluj Ce contract are fundasul central Update exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este aproape să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Campioana îl aduce pe fundașul central Ben Youssef, component al naționalei Tunisiei.

UPDATE, 4 noiembrie, ora 11:00 / Aşa cum FANATIK a anunţat încă de marţi seară, Syam Ben Youssef a semnat cu CFR Cluj şi a fost prezentat oficial pe contul de Facebook al campioanei României.

ADVERTISEMENT

“Bun venit, Syam Ben Youssef! Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Syam Ben Youssef a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu.

Fundașul central a evoluat în ultimele sezoane în Turcia la Kasimpasa și Denizlispor și a venit în Gruia pentru a ne ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre! Bun venit la Cluj, Ben Youssef și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”!”, au anunţat clujenii.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 noiembrie, ora 23:13. FANATIK a aflat că Syam Ben Youssef a semnat cu CFR Cluj. Fundașul central a semnat un contract valabil până în vară cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.


UPDATE, 3 noiembrie, ora 18:03 / Ben Youssef are de făcut un ultim examen medical înainte de a semna cu CFR Cluj. Tunisianul va face pe seară un RMN final, iar dacă toate lucrurile vor fi în regulă va semna contractul valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 noiembrie, ora 13:09 / FANATIK a aflat că Ben Youssef face acum vizita medicală la Cluj. Fotbalistul va semna un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 2 noiembrie, ora 22:23

FANATIK a aflat că fotbalistul trecut și pe la Astra Giurgiu în Liga 1, se află în drum spre Cluj unde va efectua mâine vizita medicală.

ADVERTISEMENT

Ben Youssef a reprezentat naționala Tunisiei la Mondialul din 2018 desfășurat în Rusia, iar acum este așteptat să rezolve o parte din problemele de efectiv ale formației lui Dan Petrescu.

CFR Cluj lovitură pe piața transferurilor, îl aduce pe Ben Youssef

Echipa lui Dan Petrescu are probleme mari de efectiv în zona centrală a defensivei, acolo unde Cestor și Vinicius sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Dacă Vinicius va reveni mai curând, Cestor va fi indisponibil până la primăvară. Soluția aleasă de CFR a fost tunisianul Ben Youssef, iar negocierile au intrat astăzi, 2 noiembrie, în linie dreaptă, conform gsp.ro.

FANATIK a aflat că fostul fundaș al Astrei se află în drum spre Cluj Napoca și va efectua mâine, 3 noiembrie, vizita medicală. În cazul în care totul merge bine, fotbalistul va semna cu formația campioană și va rezolva o parte dintre problemele reclamate de Dan Petrescu, rămas fără soluții în centrul defensivei.

Ben Youssef a mai evoluat în Liga 1 și pentru Astra Giurgiu în campionatul României, în perioada 2012-2015, acumulând aproximativ 100 de meciuri pentru formația giurgiuveană. Prestațiile de la Astra i-au asigurat acestuia debutul la echipa națională a Tunisei în 2013.

Performanțe bune la Astra

Acesta a cucerit două trofee cu echipa din Giurgiu, Cupa și Supercupa, a fost vice-campion național în sezonul 2013-2014 și a contribuit la o performanță notabilă în Europa League, după ce Astra a elimnat-o pe Olympique Lyon în fazele preliminarii.

După ce s-a despărțit de Liga 1, tunisianul a evoluat în prima ligă franceză, la Caen iar apoi în Turcia la Kasimpașa unde a fost titular constant.

S-a transferat la Denizlispor unde nu s-a acomodat evoluând doar în 4 meciuri, ultima sa apariție fiind în luna iunie a acestui an. Înainte de a ajunge la Astra, fotbalistul a evoluat în Liga a 3-a din Anglia la Leyton Orient.

ADVERTISEMENT