Fotbal intern

CFR Cluj, lovitură pentru titlu! Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele

27.01.2021 | 10:13
CFR Cluj lovitura pentru titlu Ciprian Deac si Mario Camora siau prelungit contractele
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit să dea o lovitură importantă în vederea asigurării stabilității lotului pentru restul sezonului, dar și pentru anii ce vor urma. Ciprian Deac și Mario Camora și-au prelungit contractele până în 2024!

Ambii aveau contracte valabile până în 2022, însă conducerea din Gruia a dorit să dea un semnal prin oferirea de noi înțelegeri celor ce sunt considerați a fi cei mai importanți oameni ai echipei.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce l-a vândut pe Jakub Vojtus în Ungaria, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, CFR a reușit să își asigure rămânerea a doi fotbaliști esențiali.

CFR Cluj, lovitură pentru titlu! Contracte noi pentru Ciprian Deac și Mario Camora

Deși FCSB a iernat din postura de lider și este considerată de mulți oameni de fotbal drept principala favorită la titlul din Liga 1, campioana CFR Cluj poate reveni pe primul loc, dacă își câștigă meciul pe care îl are în minus față de oamenii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă din nou lideri, ardelenii au reușit să dea o lovitură importantă și să prelungească înțelegerile a doi fotbaliști esențiali pentru echipa lui Edi Iordănescu. Este vorba despre căpitanul Mario Camora și despre Ciprian Deac.

Ambii au semnat înțelegeri valabile până în 2024. Atât fundașul stânga, cât și mijlocașul campioanei aveau contracte valabile până în 2022, însă clujenii le-au mai oferit încă doi ani de ședere în Gruia.

ADVERTISEMENT

MARIO CAMORA ȘI CIPRIAN DEAC, LA CFR CLUJ PÂNĂ ÎN 2024!

Mario Camora și Ciprian Deac, cei mai importanți jucători din…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

Reacțiile celor doi fotbaliști: „Iubesc acest club”

Fotbaliști vechi în Gruia, atât Ciprian Deac, cât și Mario Camora și-ar putea încheia carierele în tricoul vișiniu. Deac a debutat la CFR Cluj în urmă cu 15 ani și va rămâne în Ardeal, conform noii înțelegeri, până la vârsta de 37 de ani!

„Pentru mine, această echipă înseamnă foarte mult. E echipa unde am învățat să câștig trofee, e echipa unde am învățat ce înseamnă performanța, e clubul unde m-am format ca om și fotbalist.

ADVERTISEMENT

Datorez foarte mult echipei și iubesc acest club. Le mulțumesc tuturor fanilor și stiu că le este foarte greu în aceste momente, când sunt departe de echipă, departe de stadion”, a spus Ciprian Deac, după ce și-a prelungit contractul cu CFR.

De partea cealaltă, Mario Camora evoluează pentru ardeleni din 2011 și, anul trecut, a obținut și cetățenia română, făcându-și deja debutul pentru naționala lui Mirel Rădoi. Și Camora are tot 34 de ani, astfel că dacă își duce la bun sfârșit înțelegerea, va juca în Gruia până la vârsta de 37 de ani!

„Nu îmi imaginam în urmă cu 10 ani, atunci când am ajuns în România, că voi ajunge să spun că CFR va fi casa mea. Amintirile strânse de-a lungul anilor m-au făcut ceea ce sunt în ziua de azi. Sunt mândru să fiu căpitanul celei mai bune echipe din România.

Vreau să mulțumesc conducerii pentru încrederea pe care au avut-o în mine. Vreau să le mulțumesc și suporterilor pentru cei 10 ani minunați pe care i-am petrecut împreună. Îmi e dor de ei și sper să revină cât mai repede pe stadion”, a declarat fundașul.

ADVERTISEMENT