Fotbal international

CFR Cluj, victorie cu 1-0 în faţa lui Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar din Liga Campionilor! Clujenii, la 90 de minute de calificare

24.07.2019 | 22:53
CFR Cluj victorie cu 10 in fata lui Maccabi Tel Aviv in turul 2 preliminar din Liga Campionilor Clujenii la 90 de minute de calificare

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0 s-a jucat în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Billel Omrani a înscris singurul al meciului în minutul 22 şi a ajuns la patru reuşite în UEFA Champions League. Meciul retur se va juca marţi, 30 iulie, de la ora 20:00. Echipa care se va califica în turul 3 preliminar o va întâlni pe câştigătoarea dublei Celtic – Nomme Kalju.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0 din Champions League se joaca azi, 24 iulie 2019 21:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv  1-0

CFR Cluj CFR Cluj
24 iulie 2019 21:00
1-0 (1-0)
Maccabi Tel Aviv Maccabi Tel Aviv

Comentariul LIVE CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1 -0

  • 22:52:29
    Sfârşitul partidei
  • 22:03:08
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 21:46:55
    Sfârşitul reprizei
  • 21:28
    GOOOOOOOL! Inscrie Omrani, Billel pentru gazde ! Scorul devine 1-0

Meciul CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv are loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul primei manşe a turului 2 preliminar din Champions League. Este o partidă grea pentru echipa pregătită de Dan Petrescu, deoarece Maccabi se confundă, în bună măsură, după cum spunea chiar antrenorul clujenilor, cu naţionala Israelului, având foarte mulţi internaţionali în lot.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv Live Stream Online Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv se joacă miercuri, 24 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu din urbea de pe Someş şi reprezintă prima manşă a celui de-al doilea tur preliminar din Champions League. Jocul va fi arbitrat de spaniolul Jose Sanchez, care face parte din categoria a doua UEFA. Are 36 de ani şi a mai arbitrat meciul de tineret din preliminariile U21 cu Portugalia, încheiat 1-1 pe teren propriu, în 2017. Meciul este televizat de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

CFR Cluj îşi cunoaşte de acum şi posibilul adversar din al 3-lea tur preliminar, respectiv binecunoscuta echipă scoţiană Celtic Glasgow. Dar până să dea piept cu alb-verzii din Glasgow trupa lui Dan Petrescu trebuie să gestioneze cu maximă atenţie dubla cu Maccabi Tel Aviv, o echipă care în ultimul deceniu a fost destul de des fie în grupele Champions League fie în cele ale Europa League.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv. Bilel Omrani a fost one man show cu Astana, dând toate cele trei goluri pentru CFR

CFR e favorită la casele de pariuri

Este foarte posibil ca după nou moment de groază produs în fotbalul românesc duminica trecută, în timpul meciului Dinamo – Craiova, cu antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe, suferind un infarct, arma cea mai importantă din atacul CFR, respectiv internaţionalul George Ţucudean, să rămână în afara terenului. Cel puţin până când va primi pe deplin OK-ul medicilor dacă mai poate juca sau nu fotbal, Ţucudean acuzând o aritmie care îi poate cauza probleme mai serioase.

Probabil că toate speranţele Bursucului şi ale oficialilor clujeni vor sta din nou într-o prestaţie de excepţie a celor doi piloni ai echipei la acest moment, portarul Arlauskis şi vârful Omrani, autorul unei triple în turul precedent, la meciul de acasă cu Astana. Bookmakkerii acordă însă prima şansă campioanei României, poate şi pentru că în Israel s-a jucat doar Supercupa, câştigată chiar de adversara CFR-ului. Clujenii au cotă 2,10 la victorie, faţă de 3,65 Maccabi.

Urmarește Live Score meciul CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, din Champions League. Meciul are loc pe 24 iulie 2019 21:00. Toate informațiile despre CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Champions League. Meciul dintre CFR Cluj şi Maccabi Tel Aviv se dispută pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, cu o capacitate de 
23500.