Sporturi

CFR Cluj mai aduce doi italieni, după transferul lui de Luca

Autor: Claudia Mîţoi | 08.07.2018 | 21:19
CFR Cluj mai aduce doi italieni, după transferul lui de Luca

CFR Cluj continuă campania de achiziție din această vară. După ce gruparea din Gruia l-a adus sub formă de împrumut pe atacantul Giuseppe de Luca, acum CFR ar fi interesată de fotbaliștii italieni Marco Chiosa și Riccardo Maniero.

“După sosirea lui De Luca, clubul din România are ca obiectiv încă doi jucători din ţara noastră: este vorba de Marco Chiosa (fundaş) şi Riccardo Maniero (atacant), ambii de la Novara, echipă care a retrogradat în Serie C”, notează jurnalistul italian Gianluca di Marzio, pe site-ul personal.

Cine sunt cei doi italieni aproape de un transfer la CFR Cluj

Marco Chiosa are 24 de ani, joacă fundaş central, însă poate evolua şi pe postul de fundaş stânga. A început fotbalul la Torino şi a mai jucat pentru Nocerina, Bari, AS Avellino, Perugia şi Novara. Riccardo Maniero are 30 de ani, este atacant, a început fotbalul la Juventus Torino, dar n-a jucat niciun meci pentru echipa de seniori. A mai evoluat pentru Ascoli, Bari, Lumezzane, Arezzo, Pescara, Ternana, Catania, din nou Bari şi Novara.

Sâmbătă, CFR Cluj a anunţat că l-a împrumutat pe atacantul Giuseppe de Luca, în vârstă de 26 de ani, de la Virtus Entella.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE