Fotbal intern

CFR Cluj mai face un transfer: “Vrem un fundaş central”

18.07.2018 | 18:27
CFR Cluj mai face un transfer. Campioana României salută suporterii veniţi la Craiova

CFR Cluj mai face un transfer. Campioana României mai are nevoie de un fundaş central, spune Iuliu Mureşan, care a vorbit despre mutările pe care echipa din Gruia le-a făcut în această pauză competiţională.

După ce ardelenii i-au transferat pe Giuseppe De Luca, Tambe şi Mate Males, acum vor să-şi betoneze defensiva cu un stopper: “Sunt foarte multe meciuri, se joacă la trei zile, şi trebuie să avem dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile.

CFR Cluj mai face un transfer

 În atac i-am adus pe De Luca şi Tambe, la mijloc pe Mate Males, l-am readus pe Manea şi am mai adus un fundaş ungur care va fi foarte util. Şi probabil că vom mai face un transfer. Este vorba de un fundaş central. Lotul este mai bun ca anul trecut şi Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. M-am convins foarte rapid de acest lucru. Ne axăm mai mult pe posesie acum. Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect”, a spus Iuliu Mureşan, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

CFR Cluj a jucat deja primul meci oficial, Supercupa României, câştigată în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 1-0.

CFR Cluj mai face un transfer. Giuseppe De Luca a fost împrumutat la echipa din Gruia. În imagine, în tricoul noii sale echipe
CFR Cluj mai face un transfer. Jucătorul Giuseppe De Luca la prezentare

Citeşte şi:

Ibrahima Balde și Urko Vera vor să plece din Gruia. Negociază rezilierea contractelor

CFR Cluj, prime după cucerirea Supercupei! Câţi oameni au fost la Craiova

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri