Fotbal intern

CFR Cluj mai vrea să facă 2-3 transferuri! ”Manea va semna cu noi”

29.06.2018 | 09:43
CFR Cluj mai vrea sa faca 23 transferuri Manea va semna cu noi

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunțat că echipa campioană a României mai vrea să facă 2-3 transferuri în această vară, în încercarea de a se întări pentru sezonul viitor al Ligii 1 Betano, dar și pentru prezența în Champions League.

”Cel mai probabil Cristi Manea se va întoarce și va mai semna un an cu noi. Suntem în discuții avansate, cred că se va rezolva. Vine tot sub formă de împrumut. Vom aduce doi-trei jucători. Sigur va veni un fundaș central, pentru că l-am vândut pe Boli în China și avem nevoie acolo”, a declarat oficialul ardelean în cadrul unei emisiuni televizate.

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunțat că fundașul Cristi Manea va juca din nou sub formă de împrumut la campioana României
Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunțat că fundașul Cristi Manea va juca din nou sub formă de împrumut la campioana României

CFR Cluj mai vrea să facă 2-3 transferuri: ”Jucătorii de valoare nu se grăbesc să semneze”

”Sper ca măcar unul dintre acești jucători, dacă nu chiar doi, să vină la club până când vom pleca în Polonia. Problema este că vrem doar jucători de valoare, iar aceștia nu se grăbesc să semneze. Toți așteaptă să se termine Mondialul, să se așterne lucrurile și să vadă care ofertă ar fi mai avantajoasă. Dar noi nu avem timp de așteptare, mai ales că vom începe repede și în Europa”, a menționat Bogdan Mara.

Cristian Manea, în vârstă de 20 de ani, a câștigat titlul de campion cu CFR Cluj în sezonul precedent. În această vară el a revenit la formația Apollon Limassol, după ce i-a expirat împrumutul la gruparea ardeleană. Fundașul a anunțat într-un interviu pentru FANATIK.RO și-ar dori să revină la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a adus în această vară pe antrenorul Edward Iordănescu după despărțirea de tehnicianul Dan Petrescu și pe jucătorii Mate Meles de la NK Rijeka și Andrei Radu, care a fost dorit și de Dinamo București.