Sport

CFR Cluj – Maribor 1-0 în play-off-ul Conference League. Cvek califică echipa în Conference League după un gol superb

Vezi aici Live stream CFR Cluj - Maribor Branik. Partida s-a disputat în returul play-off-ului Conference League pe stadionul dr. Constantin Rădulescu,. În tur scorul a fost egal, 0-0.
25.08.2022 | 18:51
CFR Cluj  Maribor 10 in playofful Conference League Cvek califica echipa in Conference League dupa un gol superb
CFR Cluj - Maribor 1-0 în play-off-ul Conference League. Gol superb marcat de Cvek. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-08-2022
16:59

CFR Cluj - Maribor 1-0 (Cvek 90)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN CFR CLUJ – MARIBOR

CFR Cluj se califică după golul superb reușit de Cvek, suficient pentru a aduce calificarea în grupele Conference League pentru campioana României.

Min. 90: GOOOOL CFR Cluj! Cvek reușește să înscrie un gol superb din „foarfecă” și o duce pe CFR Cluj în grupele Conference League.

Min. 88: Ocazie imensă pentru CFR! Yeboah lovește bara după ce a urmărit foarte bine o minge în careul adversarilor.

Min. 85: A doua repriză nu a venit cu prea multe faze de poartă din partea ambelor echipe, iar suporterii s-au plictisit și le cer fotbaliștilor să joace fotbal: „Jucați fotbal!”

Min. 39: Jefte ratează încă o ocazie bună.

Min. 37: Clujenii cer penalty după ce Yuri a căzut în urma unui contact cu Zinic. Arbitrul nu a acordat însă lovitură de la 11 metri, iar faza rămâne una controversată.

Min. 30: Ocazie mare pentru CFR! Jefte șutează din careu direct în portarul lui Maribor.

Min. 13: Yeboah trimite bine cu capul, dar Bergsen respinge în corner.

Min. 9: Brnic șutează puternic, însă Scuffet reușește să apere.

Min. 1: A început meciul!

25-08-2022
15:50

Echipele de start din CFR Cluj - Maribor

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre CFR Cluj și Maribor, manșa a doua a play-off-ului Conferece League, care va începe la ora 20:00

  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Burcă, Yuri, Camora(c) – Boateng, Betancor, Cvek – Petrila, Yeboah, Deac; Rezerve: Bălgrădean, Brucic, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Braun, Muhar, Buș; Antrenor: Dan Petrescu
  • Maribor: Bergsen – Zinic, Karic, Uskokovic, Sikosek(c) – Antolin, Vidakovic – Repas, Bozic, Brnic – Baturina; Rezerve: Zalokar, Pridgar, Kronaveer, Sirk, Bozickovic, Maher, Lausic, Mitrovic, Guerrico, Koderman, Vipotnik, Cuk; Antrenor: Damir Krznar

Meciul CFR Cluj – Maribor Branik are loc joi, 25 august, cu începere de la ora 20:00, în cadrul returului play-off-ului Conference League. În prima manșă, la Maribor, în Slovenia, partida s-a încheiat fără învingător și fără a se marca vreun gol. A fost al doilea 0-0 consecutiv în deplasare al ardelenilor după cel cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar, atunci jocul având loc pe teren neutru, în Turcia.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Maribor Branik

Confruntarea CFR Cluj – Maribor Branik se desfășoară joi, 25 august, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe malurile Someșului. Conducerea clubului a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci pentru a susține echipa în tentativa ei de a obține calificarea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Nu se concepe alt rezultat în club  ca urmare a situației financiare delicate decât calificarea în grupe, care ar aduce cel puțin patru milioane de euro în conturi și ar rezolva problema restanțelor salariale și de prime față de jucători și de alte persoane față de care CFR Cluj are datorii. Ratarea calificării ar duce inevitabil spre intrarea în insolvență.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Maribor Branik

Partida CFR Cluj – Maribor Branik se joacă joi, 25 august, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din orașul de pe Someș în returul play-off-ului Conference League și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj se anunță o zi de joi, 25 august, cu cer senin și posibilități de a ploua sub cinci la sută după o zi de miercuri cu cer acoperit și precipitații. Temperatura va atinge maxima de 32 de grade, în jur de 27-28 la ora meciului, ceea ce poate duce la dictarea unor pauze de hidratare pe reprize. Va conduce acest meci scoțianul John Beaton, care nu a mai arbitrat niciodată o echipă românească, dar care în 2020 a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce au apărut fotografii cu el într-un pub al lui Rangers în săptămâna dinaintea derbyului cu Celtic, pe care tocmai urma să îl arbitreze!

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Maribor Branik

Antrenorul Dan Petrescu este deosebit de îngrijorat, ceea ce nu este nimic noun în privința sa, dar de această dată putem spune că există motive destul de întemeiate pentru a fi mult mai concentrat înaintea returului cu Maribor Branik, pe de o parte pentru că se joacă în bună măsură viitorul financiar al clubului iar pe de alta sunt două absențe cu adevărat grele în echipă.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat Gabriel Debeljuh și mijlocașul la închidere Nana Boateng sunt cei mai puternici jucători din punct de vedere fizic din lotul clujenilor ș tocmai ei au suferit accidentări serioase care îi scot din circuit pentru luni bune. Petrescu va decide între Bordeianu, Muhar sau Hammershoy-Mistrati care va fi omul la închidere de lângă Cvek iar în atac fie Jeftte, cel mai probabil, fie Yeboah vor fi soluții cât de cât viabile.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Maribor Branik

Pentru casele de pariuri campioana României este clar echipa favorită în fața slovenilor, Cota la victorie pentru CFR Cluj este de 1,70, una foarte bună pentru cei care cred cu tărie în succesul și calificarea echipei lui Dan Petrescu. În schimb, o performanță a echipei oaspete are echivalentul unei cote de 5,75 ia varianta unui gol marcat de Maribor aduce cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

În primul joc, disputat pe terenul echipei slovene, au fost foarte puține momente fierbinți la cele două porți. Clujul le-a irosit pe toate prin Jefte Betancor de trei ori și Yeboah, gazdele au avut două oportunități, la una dintre ele doar parada extraordinară a portarului Scuffet evitând eșecul.

ADVERTISEMENT