Fotbal intern

CFR Cluj, meci caritabil cu Karpaty Lviv! Încasările vor ajunge la Alexandra, o fetiță care s-a născut cu o malformație rară

06.09.2019 | 12:29
CFR Cluj meci caritabil cu Karpaty Lviv Incasarile vor ajunge la Alexandra o fetita care sa nascut cu o malformatie rara

CFR Cluj profită de pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României din preliminariile Campionatului European 2020, iar formația antrenată de Dan Petrescu va juca un meci caritabil cu Karpaty Lviv pentru a o ajuta pe Alexandra, o fetiță care s-a născut cu o malformație rară.

CFR Cluj, meci caritabil cu Karpaty Lviv

Partida amicală dintre CFR Cluj și Karpaty Lviv va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, ora 17.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca, iar toate încasările pe bilete vor fi donate Alexandrei, un copil care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane. Micuța are nevoie de 4 operații complexe care se pot face doar în Statele Unite ale Americii și care costă 200.000 de euro.

‘Vă reamintim faptul că CFR Cluj se alătură campaniei ‘Făurătorii de minuni’ pentru a o sprijini pe Alexandra, un copil minunat, care, din păcate, s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane. Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de 4 operații extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii și costă în total 200.000 de euro. Toate încasările pe bilete la meciul cu Karpaty Lviv vor fi donate Alexandrei. Un bilet la acest meci costă 5 lei și poate fi achiziționat online, iar sâmbătă de la casele de bilete de la Stadion’, apare pe pagina de Facebook a campioanei României.

Anunțul postat de CFR Cluj pe pagina de Facebook

CFR Cluj primește vizita Voluntariului în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1

După pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale a României din preliminariile Campionatului European 2020, CFR Cluj va juca în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 împotriva celor de la FC Voluntari, vineri, 13 septembrie, ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida este transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

După 8 etape jucate în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 17 puncte, la un singur punct în spatele liderului Gaz Metan Mediaș. Ardelenii au bifat cinci victorii, două remize și o înfrângere în cele 8 meciuri jucate până în prezent.