Fotbal intern

CFR Cluj, negocieri cu Mario Camora pentru prelungirea contractului. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan

28.09.2018 | 17:24
CFR Cluj negocieri cu Mario Camora pentru prelungirea contractului Anuntul facut de Iuliu Muresan

CFR Cluj se află în negocieri avansate cu Mario Camora pentru prelungirea contractului. Oficialii din Gruia îşi doresc să-l convingă pe lusitan să rămână în continuare în lotul campioanei României, iar aceştia au dat startul discuţiilor pentru a-şi asigura serviciile căpitanului ardelenilor.

Mario Camora este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul CFR-ului, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că oficialii din Gruia se pregătesc să-i ofere un nou contract lusitanului în vârstă de 32 de ani, în condiţiile în care actuala lui înţelegere cu formaţia pregătită de Antonio Conceicao este valabilă până la finalul sezonului 2018 – 2019.

CFR Cluj negociază cu Mario Camora pentru a rămâne în Gruia

Oficialii lui CFR Cluj vor să se asigure că Mario Camora va rămâne la gruparea din Gruia şi că de la 1 ianuarie nu va semna cu un alt club din postura de jucător liber de contract. Iuliu Mureşan, preşedintele campioanei României, este sigur că lusitanul nu îşi doreşte să plece din Liga 1 Betano. “Noi am cam finalizat tratativele cu jucătorii ale căror contracte se apropie de final. Acum ne pregătim să încheiem o altă înțelegere și cu Mario Camora, unul dintre cei mai vechi fotbaliști de la noi. Am avut doar discuții preliminare, dar nu vor fi probleme, el a spus mereu că nu vrea să mai plece de la Cluj. E la noi de 7 ani, e ca și român, plus că este un jucător foarte important și sunt convins că discuțiile cu el se vor finaliza foarte repede”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, conform gsp.

Mario Camora înaintea meciului CFR Cluj - Dunărea Călăraşi
Mario Camora îl salută pe căpitanul echipei Dunărea Călăraşi

CITEŞTE ŞI:

În vârstă de 32 de ani, Mario Camora a ajuns la CFR Cluj pe 1 iulie 2011. Căpitanul ardelenilor a jucat în 262 de meciuri pentru formaţia din Gruia, a înscris 6 goluri şi a oferit 24 de pase decisive. Pe parcursul carierei, lusitanul a mai evoluat pentru Naval 1° de Maio şi SC Beira Mar.

1.500.000 de euro este cota lui Mario Camora, conform transfermarkt.com