CFR Cluj, noi detalii despre Billel Omrani. “Vom avea o discuţie avansată!”

Iuliana Spirache   
in Liga 1 Betano
13/06/2018, 14:48
CFR Cluj, noi detalii despre Billel Omrani. “Vom avea o discuţie avansată!” GALERIE FOTO
Billel Omrani în meciul CS Universitatea Craiova - CFR Cluj.

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a oferit noi detalii despre situaţia lui Billel Omrani, atacantul care se află pe lista de transferuri a celor de la FCSB şi pe care Gigi Becali îl aşteaptă sub comanda lui Nicolae Dică.

Oficialii din Gruia îşi doresc ca Billel Omrani să rămână la CFR Cluj, iar ardelenii sunt pregătiţi să îi ofere o nouă înţelegere atacantului francez în vârstă de 25 de ani. Mai mult, Bogdan Mara susţine că acesta nu are nicio şansă să câştige apelul făcut la Comisia de Disciplină în ceea ce priveşte falsificarea semnăturii de pe contractul cu CFR Cluj.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

CFR a anunţat care este situaţia lui Billel Omrani

“Billel Omrani e jucătorul lui CFR pentru încă un an. Normal că încă se judecă la comisii, dar noi suntem siguri nu sută la sută, ci milion la un milion că el va continua cu noi şi la reunire vom avea o discuţie mai avansată pentru a-şi prelungi contractul şi pentru a opri aceste suspiciuni.

Noi suntem siguri că va fi un jucător foarte important pentru noi şi în sezonul următor şi suntem convinşi că putem să-l facem să continue pentru mai mulţi ani. Dar repet, el va fi jucătorul nostru cu siguranţă”, a spus Bogdan Mara la conferinţa de presă în care a fost prezentat Edward Iordănescu. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×