Fotbal intern

CFR Cluj nu „a închis” încă transferul lui Alex Chipciu. „Mai au să ne dea o ultimă tranșă de bani!” Exclusiv

23.04.2020 | 19:56
CFR Cluj nu a inchis inca transferul lui Alex Chipciu Mai au sa ne dea o ultima transa de bani Exclusiv
Alexandru Chipciu se incalzeste in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, vineri 14 februarie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj, lovitura dată de campioni în pauza de iarnă, nu este încă „închis” din punct de vedere financiar.

FANATIK a aflat că șefii de la Cluj nu au achitat toată suma datorată agenției lui Giovanni Becali, cea care a intermediat mutarea mijlocașului de la Anderlecht Bruxelles la CFR.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu „a închis” transferul lui Alex Chipciu. Giovanni Becali, discuție dură cu Neluțu Varga, patronul echipei campioane

Alex Chipciu a fost una dintre cele mai importante mutări pe care Liga 1 le-a înregistrat în perioada de transferuri din iarnă. Era în top 3 alături de Dan Nistor de la Dinamo la Craiova și Adrian Petre de la Esbjerg la FCSB.

Transferul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj, anunțat exclusiv pe 12 ianuarie de FANATIK, s-a realizat la parametrii zero între cluburi. Mijlocașul a reziliat cu Anderlecht, apoi a semnat cu campioana României. De această mutare s-a ocupat firma lui Giovanni Becali, care avea de încasat, prin contract, un comision.

ADVERTISEMENT

Inițial, din informațiile noastre, CFR Cluj nu a apucat până acum câteva zile să achite acești bani firmei lui Giovanni Becali, unde Dragoș Sârbu s-a ocupat personal de mutare. A fost motivul pentru care Giovanni a avut o discuție mai dură cu Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

Giovanni Becali pentru FANATIK: „Mai au o ultimă tranșă de plătit, dar zilele trecute ne-au virat 15.000 de euro!”

Este la fel de adevărat că șefii de la CFR Cluj au așteptat să intre și banii de la UEFA pentru performanțele jucătorilor lui Dan Petrescu în a doua competiție continentală.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după această injecție financiară, CFR Cluj a început să facă plăți. FANATIK a discutat cu Giovanni Becali, referitor la banii pe care firma sa trebuie să-i primească de la Cluj pentru transferul lui Alex Chipciu.

Este adevărat că zilele trecute, chiar înainte de Paște, cei de la CFR ne-au virat 15.000 de euro pentru transferul lui Alex Chipciu. Mai au de plătit o ultimă tranșă, dar, sincer, nu-mi fac nicio problemă, pentru că sunt oameni cu care se poate discuta la CFR. Vedeți și voi ce perioadă dificilă traversăm toți”a declarat exclusiv pentru FANATIK Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Aducerea lui Alex Chipciu nu și-a făcut încă simțită prezența la CFR Cluj. Și pentru că jucătorul mai avea nevoie să-și refacă forma fizică, și din cauza suspendării fotbalului. Chipciu a apucat să joace o singură partidă pentru CFR, deplasarea victorioasă de la Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat.

  • 650.000 de euro este cota actuală pe transfermarkt a mijlocașului care pe 18 mai împlinește 31 de ani
  • 3.000.000 de euro a încasat Gigi Becali pe Alex Chipciu când l-a vândut la Anderlecht Bruxelles în vara lui 2016
ADVERTISEMENT