ADVERTISEMENT
Fotbal intern

CFR Cluj nu i-a simțit lipsa lui Dan Petrescu: ”Echipa a gestionat bine jocul”

Autor: Traian Terzian | 25.10.2020 | 23:56
CFR Cluj nu i-a simțit lipsa lui Dan Petrescu: ”Echipa a gestionat bine jocul”
Antrenorul secund al echipei CFR Cluj, Costin Curelea, a declarat că nu s-a simțit lipsa tehnicianului Dan Petrescu de pe banca tehnică. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul secund al echipei CFR Cluj, Costin Curelea, a declarat că nu s-a simțit lipsa tehnicianului Dan Petrescu de pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

”Bursucul” a fost suspendat pentru două partide după eliminarea din partida cu FC Botoșani și pe lângă jocul d ela Voluntari va lipsi de pe bancă și la întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș.

CFR Cluj a învins FC Voluntari în deplasare, scor 1-0, în etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1, printr-un gol reușit de Cătălin Itu în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Lipsa lui Dan Petrescu de pe banca tehnică nu s-a simțit la CFR Cluj

”O victorie muncită, dar meritată. Băieții au fost motivați, au jucat așa cum le-a cerut Mister. Nu ne mulțumeam cu un 0-0, dar era important să nu primim gol. Am mai avut câteva sincope și nu ne avantaja egalul acum. Ne pare rău de accidentarea lui Cestor, la orima vedere pare a fi grav. Sperăm totuși să nu fie nimic grav”, a declarat Costin Curelea.

”Dan Petrescu a făcut ședința la hotel, iar jucătorii știau tot ce au de făcut. Nu a fost nevoie prea mult de intervenția lui, pentru că echipa a gestionat bine jocul. E dificil pentru cei care nu au jucat prea des, dar îi felicit pentru cum au evoluat în această seară. Avem un lot echilibrat, e normal să joace toți jucătorii”, a spus Curelea despre lipsa lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci foarte greu. Știam că vor încerca să paseze mult, dar în repriza a doua am dominat și până la urmă a venit golul. Dimineață, la antrenament, lui Itu nu i-au ieșit niște execuții, dar i-am spus că va marca când va fi nevoie. Sper să fie bine Cestor, nu știu ce a pățit. A fost o motivație că putem să ne apropiem de Craiova, am fost surprinși că au pierdut”, a afirmat Alexandru Păun.

”Avem un lot valoros și chiar dacă au jucat doar trei jucători din meciul cu ȚSKA putem să facem față. Cheia succesului este că nu ne mulțumim cu puțin niciodată, iar cei cu experiență ne insuflă acest lucru. Ciprian Deac este un exemplu pentru toată lumea. Joi ne așteaptă un meci foarte greu, sper să ne motivăm foarte bine”, a menționat el.

ADVERTISEMENT

”A fost destul de greu, dar e bine că am câștigat. Repriza a doua a fost mai bună decât prima. Ne gândeam că va fi dificil, chiar dacă din afară pare că nu există calitate. Din fericire jucăm din trei în trei zile, dar avem mulți jucători, avem cel mai valoros lot din Liga 1”, a precizat și Alexandru Chipciu.

”Este o bucurie să jucăm multe meciuri, plus că vin și bani de la UEFA. Va fi o cursă lungă în campionat, dar totul se decide în play-off. L-am auzit tot timpul pe Dan Petrescu, am avut și ședință cu el înainte de meci la hotel. Young Boys este o echipă peste a celor de la ȚSKA Sofia”, a încheiat fotbalistul de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!