CFR Cluj nu-l sperie pe Gigi! “FCSB nu poate fi spulberată de nimeni”

Razvan Nicolae   
în Casa Pariurilor Liga 1
27/04/2018, 12:42
CFR Cluj nu-l sperie pe Gigi! “FCSB nu poate fi spulberată de nimeni”
Gigi Becali nu este speriat de CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj este cel mai aşteptat meci al play-off-ului din Liga 1 Betano, iar lui Gigi Becali nu îi este teamă că oficialii clujeni ar putea influenţa soarta meciului de pe Arena Naţională. Fostul patron al vicecampioanei României susţine că nu vor exista probleme de arbitraj şi a afirmat că niciun om nu poate să-i spulbere pe stelişti.

Nu poate nimeni aranja nimic. Nu poate să bage nimeni mingea în poartă. Nici Burleanu, nici vreun arbitru, nimeni. Le e frică de Codruța. Jucăm pe Național Arena. E greu să ia cineva decizie, împotriva Stelei pe Național Arena.

Gigi Becali ştie de ce jocurile nu sunt făcute pentru CFR Cluj

Niciun arbitru din România nu poate să fie împotriva Stelei. Pe vremea lui Stalin, se mai putea face astfel de măgării. Dar acum, nu! Nu avem la ora asta, arbitri care să primească ordin. Nu avem arbitri români corupți, nu mai avem blaturi! Nu are nimeni putere să dea ordin, cine să câștige campionatul. Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om! Dacă jocurile erau deja făcute în favoarea CFR-ului, Hațegan nu greșea împotriva lor”, a declarat Gigi Becali pentru Realitatea TV.

Închide ×