Fotbal intern

CFR Cluj nu se teme de FCSB în lupta pentru titlu: “Trebuie să avem linişte”

06.11.2018 | 21:40
CFR Cluj nu se teme de FCSB în lupta pentru titlu. Fază de joc din meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj şi FCSB din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano

Daniel Stanciu, cel mai nou membru din staff-ul administrativ al campioanei României, a spus că echipa de care CFR Cluj se teme în lupta pentru titlu nu este FCSB şi atrage atenţia asupra eventualelor problemele din interiorul echipei care i-ar putea destabiliza.

Oficialul echipei din Gruia a declarat că o echipă solidă, bine structurată, care le poate pune serioase probleme în acest sezon este Universitatea Craiova. Directorul sportiv de la CFR Cluj a discutat şi despre antrenorul portughez, Antonio Conceicao, pe care conducerea clubului se gândeşte să-l răsplătească la finalul sezonului regular cu o prelungire de contract în cazul în care echipa va fi şi atunci tot pe primul loc al clasamentului.

De cine se teme CFR Cluj în lupta pentru titlu: nu e FCSB

“Craiova e solidă, bine structurată, e un club bine structurat. Prin venirea lui Koljic, în sfârșit arată ca o echipă. Cred că asta i-a lipsit atât sezonul trecut, cât și la începutul acestui sezon. Principalul nostru adversar am putea să fim doar noi. Dacă ne pregătim în continuare, concentrați pe ce avem de făcut și avem liniște din toate punctele de vedere, CFR e e principala candidată la titlu. Steaua și Viitorul depind de o serie bună de rezultate.

Dacă vom avea un parcus bun până în iarnă și terminăm pe locul 1 ne gândim să-i prelungim contractul. Cu siguranță CFR nu poate fi decât pe locul 1, acesta este obiectivul”, a declarat directorul sportiv de la CFR Cluj, Daniel Stanciu, la un post de televiziune.

Fază de joc din meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj şi FCSB din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, duminică 16 septembrie 2018.
Fază de joc din meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj şi FCSB din etapa a VIII-a a Ligii 1 Betano

În acest moment, CFR Cluj este lider în Liga 1 Betano, cu 29 de puncte, urmată de FCSB, care are cu două mai puţine. Podiumul este întregit de Universitatea Craiova, care a acumulat până acum 25 de puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri