Sport

CFR Cluj, număr record de fotbaliști în echipa etapei a 22-a din SuperLiga. Câți jucători au FCSB și Rapid

Campioana României a revenit pe primul loc după victoria la scor cu Farul, iar ardelenii domină echipa etapei în SuperLiga.
24.01.2023 | 19:10
CFR Cluj numar record de fotbalisti in echipa etapei a 22a din SuperLiga Cati jucatori au FCSB si Rapid
CFR Cluj a dat 4 jucători în echipa etapei din SuperLiga. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este mare favorită la titlu în SuperLiga după victoria în fața liderului, Farul, iar echipa lui Dan Petrescu a impresionat.

CFR Cluj, patru jucători în echipa etapei a 22-a din SuperLiga

Campioana României  a început perfect 2023, cu o victorie categorică în derby-ul clasamentului din SuperLiga: 3-0 în deplasare la Farul.

ADVERTISEMENT

În urma prestației excelente a ardelenilor, nu mai puțin de patru jucători au fost aleși în echipa etapei a 22-a din SuperLiga, în timp ce Dan Petrescu a fost desemnat de asemenea antrenorului etapei.

Astfel, Cristi Manea, Yuri Matias, Claudiu Petrila și noul transfer al campioanei, kosovarul Ermal Krasniqi, au fost aleși în echipa etapei, un număr record de jucători pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SuperLiga (LPF) (@superligaromania)

Joonas Tamm și Adrian Șut, jucătorii FCSB selectați în cel mai bun prim unsprezece

Vicecampioana României a câștigat cu 1-0 la Hermannstadt, iar Joonas Tamm și Adrian Șut au fost incluși în cea mai bună echipă a etapei.

În primul unsprezece și-au făcut loc și doi rapidiști: Horațiu Moldovan, cel mai în formă portar din SuperLiga și Marko Dugandzic, fostul atacant al lui CFR Cluj care a reușit un hattrick în doar 19 minute cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a produs surpriza etapei și a câștigat în fața Universității Craiova, iar moldovenii au și ei doi jucători în echipa etapei: mijlocașii Sebastian Mailat și Victor Dican.

Cealaltă echipă din Cluj completează echipa etapei cu Dorinel Oancea. „Șepcile roșii” au reușit de asemenea o mare victorie la debutul lui Ioan Ovidiu Sabău: 2-1 cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari dueluri din etapa a 23-a

Farul Constanța e nevoită să își revină după eșecul usturător în fața lui CFR Cluj și va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Craiova, o altă echipă care are nevoie disperată de victorie dacă vrea să mai spere la primele locuri.

Noul lider din SuperLiga, CFR Cluj, va juca în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce Rapid merge la Cluj pentru meciul cu Universitatea.

CFR Cluj se află pe primul loc în clasament cu 47 de puncte, cu două mai mult decât Farul, în timp ce FCSB și Rapid sunt la egalitate de puncte: 41. Universitatea Craiova e abia pe 5 cu 38 de puncte, iar Sepsi ocupă ultimul loc de play-off (32 de puncte).

ADVERTISEMENT