Fotbal intern

CFR plănuieşte o nouă lovitură pentru FCSB. Ce jucători sunt vizaţi

Liderul de toamnă, CFR Cluj, a demarat tratativele pentru doi fotbalişti de la CSM Poli Iaşi, care au făcut senzaţie până acum. În "ecuaţie" intră şi alţi jucători cu nume.
24.12.2017 | 16:10
CFR planuieste o noua lovitura pentru FCSB Ce jucatori sunt vizati

Liderul de toamnă din Liga 1 Betano, CFR Cluj, pare a nu scăpa din vedere nimic din ceea ce se întâmplă pe scena Ligii 1 Betano, în materie de jucători de perspectivă. Gruparea din Gruia i-ar dori pe doi dintre fotbaliştii de la CSM Poli Iaşi, Jo Santos şi Qaka, care au impresionat în prima parte a campionatului. 

Este posibil ca, pe data de 7 ianuarie, când este programată reunirea lotului formaţiei moldovene, cei doi să nu mai fie prezenţi sub comanda lui Flavius Stoican, norvegiano-albanezul Qaka având şi alte oferte interesante, precum cele venite din Italia, de la Sampdoria şi Benevento.

CFR Cluj, gata să dea şi doi jucători la schimb

Preşedintele clubului ieşean, Adrian Ambrosie, ar dori să includă în “afacere” şi doi fotbalişti din lotul actual al CFR Cluj, Laurenţiu Rus (32 de ani) şi Yasin Hamed (18 ani), pe care Flavius Stoican îi cunoaşte bine şi ar vrea să-i pregătească din nou.

“Discutăm cu Iuliu Mureşan posibilitatea unui schimb, vom vedea. Ei sunt interesaţi de Jo Santos şi Qaka. Iar noi îi vrem de la ei pe Rus şi Hamed, doi fotbalişti pe care Flavius îi cunoaşte şi îi apreciază. Discuţiile vor continua după Sărbători. Să vedem cum vom face. Pentru Qaka sunt şi ceva oferte din Italia, de la Sampdoria şi Benevento”, a declarat Adrian Ambrosie pentru GSP.RO.

Kamer Qaka are 22 de ani şi este cotat la 400.000 pe transfermarkt. Are 19 meciuri în acest sezon în toate competiţiile şi are o singură pasă de gol. Jo Santos are 26 de ani şi este evaluat la 300.000 de euro pe transfermarkt. În cele 14 meciuri de până acum a strâns 5 goluri şi două pase decisive.

150.000 de euro este cota lui Yasmin Hamed pe transfermarkt.com

9 meciuri a jucat Laurenţiu Rus (cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt.com) la CFR şi a oferit o pasă de gol

Tags: