Fotbal intern

CFR Cluj, obligată să respecte contractul cu Cristi Bălgrădean! Portarul de la FCSB poate, în schimb, să semneze cu oricine. Exclusiv

13.05.2020 | 19:59
CFR Cluj obligata sa respecte contractul cu Cristi Balgradean Portarul de la FCSB poate in schimb sa semneze cu oricine Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean de la FCSB de la CFR Cluj a fost una dintre știrile care au șocat la reluarea campionatului în luna februarie. Faptul că portarul, aflat în ultimele 6 luni de contract cu FCSB, a semnat cu rivala l-a enervat teribil pe Gigi Becali.

CFR Cluj nu a înregistrat contractul cu Bălgrădean, după cum anunță gsp, dar acest lucru nu-i creează vreun disconfort goalkeeper-ului. Mai mult, din informațiile FANATIKacesta poate semna acum cu altă echipă dacă nu mai vrea să meargă în Gruia!

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean poate să le tragă clapa celor de la CFR Cluj și să semneze cu oricine în perioada următoare, după ce termină contractul cu FCSB

Cristi Bălgrădean a intrat la începutul anului în ultimele 6 luni de contract cu FCSB și putea semna cu oricine. Varianta de a rămâne la echipa lui Gigi Becali i-a fost tăiată din start de patron, care i-a transmis la finalul lui 2019 să-și caute echipă.

Iar după derby-ul pierdut de FCSB cu Dinamo, Cristi Bălgrădean a decis că e cazul să dea o lovitură „de imagine”, și pentru el, și pentru FCSB și să semneze cu rivala la titlu, CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit motivul care l-a convins pe portar să aleagă campioana.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean este în acest moment un om liniștit. Are contract cu FCSB până la 30 iunie, iar de la 1 iulie intră în vigoare noul angajament cu CFR Cluj. Iar acest contract este valabil în acest moment doar dacă vrea Bălgrădean! El ar putea semna cu oricine dacă are ofertă și să le tragă astfel clapa ardelenilor, CFR Cluj în schimb e obligată să respecte acest contract.

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR pe 18 februarie, Clujul trebuia, prin contract, să-l înregistreze la LPF până pe 3 aprilie!

De ce poate Bălgrădean să le dea țeapă celor de la CFR? FANATIK a aflat că portarul și cei de la CFR Cluj au semnat contractul pe 18 februarie, cu două zile înainte de CFR – Sevilla. Era într-o zi de marți.

ADVERTISEMENT

În contract se specifică faptul că în decurs de 45 de zile, adică până vineri, 3 aprilie, CFR e obligată să-l înregistreze la LPF. Altfel, goalkeeper-ul poate considera contractul nul și să semneze, liber de contract, cu orice altă formație care-l ofertează. Inclusiv cu FCSB! Luați-o ca o glumă…

Nu același lucru este valabil și în cazul Clujului. CFR e obligată să respecte contractul dacă Bălgrădean decide în continuare că așa e mai bine pentru el. Altfel spus, dacă Arlauskis nu pleacă, CFR se vede obligată să-l aducă și pe „Pufi” dacă acesta nu se răzgândește și nu e ofertat din alte părți. Pentru că, sincer acum, Bălgrădean a fost adus să fie urmașul lui Giedrius Arlauskis.

ADVERTISEMENT

FANATIK a adunat detalii și de la LPF privind situația contractului dintre CFR Cluj și Cristi Bălgrădean. Echipa campioană îl poate înregistra inclusiv în 30 iunie 2020 seara, exceptând termenul acela de 45 de zile, dar atunci doar cu acordul lui Bălgrădean. Care, din informațiile noastre, e tentat să meargă la CFR Cluj, așa cum s-a înțeles pe 18 februarie 2020.

  • 1.000.000 de euro este cota actuală a lui Cristi Bălgrădean, care a împlinit 32 de ani pe 21 martie 2020
  • 50.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Cristi Bălgrădean celor de la Concordia Chiajna în 19 februarie 2018
ADVERTISEMENT