Fotbal intern

CFR Cluj, ofertă pentru un jucător de naţională: “Trebuie să facă pasul într-un campionat mai puternic”

11.01.2021 | 12:32
CFR Cluj oferta pentru un jucator de nationala Trebuie sa faca pasul intrun campionat mai puternic
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a primit o ofertă de ultimă oră pentru un jucător de bază, iar impresarul Florin Vulturar anunță că e momentul ca jucătorul să plece într-un campionat mai bun.

Edi Iordănescu poate pierde un jucător important, după ce conducerea clubului i-a stabilit un preț de vânzare unui alt titular incontestabil, pentru a face rost de bani de transferuri.

ADVERTISEMENT

În timp ce Billel Omrani e pe lista „neagră”, iar FANATIK a aflat anul trecut că atacantul care trece prin cea mai slabă perioadă din carieră, poate pleca dacă CFR va primi suma de 500.000 de euro.

Andrei Burcă poate pleca de la CFR Cluj

Cel mai bun fundaș din lotul campioanei României alături de Mario Camora, se poate transfera în străinătate conform impresarului Florin Vulturar, care negociază cu un club din străinătate, scrie sport.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, tehnicianul ardelenilor, Edi Iordănescu, a admis la finalul anului trecut că  unii fotbaliști vor părăsi campioana în această pauză cometițională, dar nu a vrut să ofere nume.

Se pare că Andrei Burcă ar fi dorit într-un campionat mai bun decât Casa Pariurilor Liga 1 și mai potent financiar, conform spuselor agentului său, care a comentat evoluția fundașului central din ultima perioadă: „Sunt foarte multe discuții în acest moment, am o discuție pentru Andrei Burcă, acum să vedem unde se ajunge. Clar în străinătate! De la CFR Cluj doar acolo poate pleca.”

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar, impresarul lui Andrei Burcă: „E un jucător esențial pentru naționala României”

Florin Vulturar spune că are mai multe discuții cu privire la transferuri de jucători de la CFR Cluj, dar Andrei Burcă este în prim plan, deși nimeni de la CFR nu a avut încredere în el atunci când a ajuns în Gruia: „E un campionat bun. Când l-am adus la CFR, doar președintele, Marian Copilu, a avut încredere în el și uitați la ce nivel a ajuns.”

Impresarul lui Andrei Burcă e de părere că fundașul lui CFR Cluj este un jucător esențial pentru naționala României și e momentul ca el să joace într-un campionat mai bun: „Este un jucător esențial pentru naționala României. Trebuie să facă un alt pas într-un campionat mai puternic.”

ADVERTISEMENT

„E destul de greu să ajungă jucătorii români într-un campionat foarte puternic, nu s-au acomodat. Mai bine mergi într-un campionat unde primești un salariu foarte mare, cum e cazul lui Bordeianu”, a declarat Florin Vulturar la Ora exactă în sport.

ADVERTISEMENT