Sport

CFR Cluj, pe cale să-l piardă pe Cristi Bălgrădean! Unde este dorit portarul campioanei României

Cristi Bălgrădean (33 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj, la finalul actualului sezon! Portarul campioanei României ar fi dorit de o echipă din Cipru.
20.11.2021 | 11:08
CFR Cluj pe cale sal piarda pe Cristi Balgradean Unde este dorit portarul campioanei Romaniei
ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean a fost transferat de CFR Cluj, în vara anului trecut, liber de contract, de la FCSB. Acesta mai are contract până în vara anului viitor cu formația din Gruia.

CFR Cluj, pe cale să-l piardă pe Cristi Bălgrădean

Potrivit publicației Kerkida, Cristi Bălgrădean este dorit de o formație din Cipru. Bălgrădean ar putea semna cu noua echipă la finalul actualului sezon, din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai notează că Bălgrădean a fost ofertat, în urmă cu doi ani, pe când era jucătorul FCSB-ului, de Omonia Nicosia. La acel moment, formația cipriotă a oferit 100.000 de euro, însă mutarea nu s-a mai realizat, deoarece Gigi Becali a cerut 500.000 de euro.

Cristi Bălgrădean, plecare cu scandal de la FCSB

Jurnaliștii ciprioți au amintit și de scandalul iscat între Cristi Bălgrădean și FCSB, după ce portarul s-a înțeles cu rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În primăvara anului trecut, Cristi Bălgrădean a bătut palma cu CFR Cluj, având în vedere că intrase în ultimele șase luni de contract la FCSB. Însă, portarul nu i-a anunțat pe oficialii clubului patronat de Gigi Becali despre decizia sa.

La scurt timp, Gigi Becali a aflat despre această „trădare” și a făcut un scandal monstru, în urma căruia Bălgrădean a fost exclus din lotul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost un transfer bun, un transfer reuşit. Probabil că cei de la Steaua (n.r. FCSB) au fost surprinşi, dar nu aveau de ce, pentru că eu am primit oferta de la CFR Cluj, în condiţiile în care Steaua (n.r. FCSB) nu mi-a propus nimic.

Eram în ultimele şase luni de contract şi atunci nu puteam să refuz o asemenea ofertă.

Bineînţeles, cu jucătorii nu se pune problema să nu vorbesc. Până la urmă, am semnat cu o rivală (n.r. – CFR Cluj), dar nu văd nicio problemă în asta.

ADVERTISEMENT

Cu oficialii, nu (n.r. nu a mai vorbit). Nu am mai vorbit cu nimeni. Pentru mine, FCSB e Steaua, personal”, declara Cristi Bălgrădean, la finalul anului trecut, pentru Telekom Sport, despre scandalul cu FCSB.

  • 1.1 milioane de euro este cota lui Cristi Bălgrădean, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT