Fotbal intern

CFR Cluj, pe urmele lui Săpunaru: “Mai avem nevoie de fundaşi centrali”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 10.07.2018 | 08:00
CFR Cluj îl vrea pe Cristi Săpunaru

Cristian Săpunaru este unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi centrali români şi, în ciuda vârstei, fostul rapidist a ajuns şi în atenţia campioanei CFR Cluj.

Directorul sportiv al celor de la CFR, Bogdan Mara, a anunţat că echipa sa este interesată de semnătura lui Săpunaru: “Suntem campionii României și nu putem coborî standardul. Ne dorim din nou titlul și să jucăm în cupele europene. Au fost discuții, în cazul în care ar fi fost liber l-am fi luat. Dar Săpunaru este sub contract”, a spus Mara, la un post de televiziune.

CFR Cluj i-a contactat pe Săpunaru şi pe Toşca

Un alt jucător de care s-au interest cei de la CFR Cluj a fost Alin Toşca,  dar fostul fundaş al FCSB se află în aceeaşi situaţie cu Săpunaru:

“Toșca la fel, dacă ar fi fost liber, ar fi fost interesant. Dar are contract cu Betis. Mai avem nevoie de fundași centrali, avem discuții. Nu ne interesează din România. Nu e o țintă absolut niciun jucător din România”, a mai devzăluit Bogdan Mara.

Oficialii de la CFR au adus până acum pe Lang, Males şi De Luca, dar au prelungit şi înţelegerea lui Billel Omrani şi Cristi Manea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!