Sport

CFR Cluj, penalty refuzat în meciul cu FC U Craiova! Radu Petrescu n-a văzut fault la Camora

Cei de la CFR Cluj au avut un penalty refuzat în confruntarea cu FC U Craiova. Camora a fost faultat în careu, însă Radu Petrescu nu a dat nimic.
16.07.2021 | 23:15
CFR Cluj penalty refuzat in meciul cu FC U Craiova Radu Petrescu na vazut fault la Camora
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut mari probleme în faţa celor de la FC U Craiova. În ciuda unui start perfect în urma căruia au condus cu 2-0, ardelenii s-au văzut egalaţi până la pauză de nou-promovată.

Ardelenii au deschis scorul în minutul 10 prin Ciprian Deac, iar două minute mai târziu, Anas Tahiri reuşea să marcheze primul său gol în campionatul României. Şumudică răsufla uşurat.

ADVERTISEMENT

Însă, FC U Craiova a revenit în joc în minutul 22 când şutul deviat al lui Bauza a intrat în poarta lui Giedrius Arlauskis. Lituanianul atins mingea, însă nu a putut opri golul.

CFR Cluj, penalty refuzat în meciul cu FC U Craiova! Camora, faultat de Negru

Reuşita le-a dat aripi jucătorilor lui Adrian Mutu care au egalat 11 minute mai târziu în urma unui corner. Baeten s-a desprins de Tahiri şi a marcat cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Cea mai fierbinte fază a meciului s-a petrecut în minutul 62, la o incursiune a lui Mario Camora în careul advers. Fundaşul stânga a fost oprit de Negru prin fault, însă arbitrul nu a acordat nimic.

Radu Petrescu a ezitat câteva secunde, apoi a arătat spre colţul careului mic!

Deşi a stat să se gândească pentru câteva secunde, Radu Petrescu nu a fluierat intervenţia neregulamentară a lui Negru asupra lui Camora.

ADVERTISEMENT

Însă, alunecarea fotbalistului de la FC U Craiova nu a atins mingea şi doar picioarele fundaşului celor de la CFR Cluj.

Petrila, golul descătuşării pentru CFR Cluj!

În cele din urmă, CFR Cluj a reuşit să dea lovitura în minutul 75 prin Claudiu Petrila, care a marcat simplu, cu latul, după o deviere excelentă a lui Omrani.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au dominat confruntarea în partea secundă, însă pentru CFR Cluj golul a venit destul de târziu, în ciuda dominării autoritare.

Perioadă aglomerată pentru CFR Cluj! Joacă pe două fronturi

Pentru echipa lui Marius Şumudică este o perioadă foarte aglomerată. CFR Cluj joacă pe două fronturi, în campionat şi în preliminariile Champions League.

După acest meci, ardelenii vor evolua cu Lincoln Red Imps din Gibraltar, în turul doi preliminar al Champions League, ardelenii find mari favoriţi.

ADVERTISEMENT